Weather Icon
Ρωσία , Τουρκία 26 Αυγούστου 2021

Ρώσος επικεφαλής σχεδιασμού αμυντικών συστημάτων: Τα “Bayraktar” θα τα ρίχνουμε σαν κουνούπια

Ρώσος επικεφαλής σχεδιασμού αμυντικών συστημάτων: Τα “Bayraktar” θα τα ρίχνουμε σαν κουνούπια

Ρώσος σχεδιαστής: Το τουρκικό drone “Bayraktar” θα είναι ένας εύκολος στόχος

Ρωσία – Ο επικεφαλής σχεδιαστής της ρωσικής εταιρείας “Almas Antai”, Pavel Sozinov, επιβεβαίωσε ότι το τουρκικό drone “Bayraktar” είναι ένας εύκολος στόχος για ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο ρωσικό πρακτορείο “Novosti”, όπου εξήγησε ότι το “Bayrakdar” είναι στην πραγματικότητα ένας τυπικός στόχος για το σύστημα αεράμυνας, καθώς είναι ένα μεγάλο και εύκολο για χτύπημα αεροσκάφος, βάρους 650 κιλών και πετάει κάπως αργά…

Το Bayraktar πρέπει να καταπολεμηθεί με μέσα του οποίου το βεληνεκές υπερβαίνει το εύρος δράσης των διαθέσιμων όπλων του Bayraktar.

«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να τον δούμε εγκαίρως, κάτι που δεν δημιουργεί καμία δυσκολία, και μετά να τον καταστρέψουμε πριν χρησιμοποιήσει τα όπλα του», είπε.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η “Almas-Antai” είναι μια κορυφαία ρωσική εταιρεία στον τομέα της κατασκευής συστημάτων για την καταπολέμηση οποιωνδήποτε μέσων αεροπορικής και διαστημικής επίθεσης. Η εταιρεία είχε σχεδιάσει πυραυλικά συστήματα όπως “Tor”, “Buk” και “S-400”.

Πηγή: RIA Novosti

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube