Weather Icon

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν αποκάλεσε τους Αρμένιους του Καραμπάχ «μισητό εχθρό».

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν αποκάλεσε τους Αρμένιους του Καραμπάχ «μισητό εχθρό».

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Iλχαμ Αλίεφ, πιστός στην αντι-αρμενική πολιτική του για πολλά χρόνια, αποκάλεσε τους Αρμένιους του Καραμπάχ «μισητό εχθρό».

Ο ηγέτης του Αζερμπαϊτζάν δεν έκρυβε τη φασιστική του στάση απέναντι στους Αρμένιους του Καραμπάχ, υπάρχουν πολλές αποδείξεις για αυτό, ξεκινώντας από το τερατώδες «έργο» του Ραμίλ Σαφάροφ μέχρι την εμφάνιση ενός «πάρκου λείας» στο Μπακού το φθινόπωρο του 2020.

Ωστόσο, η τελευταία δήλωση του Αλίεφ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο κατεχόμενο Σούσι ξεχωρίζει μεταξύ άλλων. Ο Αζέρος ηγέτης ακούσια παραδέχτηκε ότι όσο περισσότερο μισεί, τόσο περισσότερο φοβάται τους Αρμένιους του Καραμπάχ.

«Εγώ ο ίδιος επέλεξα το εργοτάξιο του νέου ξενοδοχείου πέντε αστέρων στο σημείο όπου ο μισητός εχθρός έχτιζε το κτίριο του« Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας του Ναγκόρνο Καραμπάχ». Έγινε για να μας κοροϊδεύει. Δεν υπάρχει «Δημοκρατία του Ναγκόρνο Καραμπάχ». Το θεμέλιο αυτού του κτιρίου είχε ήδη τεθεί, ακόμη και οι πέτρινες εργασίες είχαν τελειώσει. Κατόπιν εντολών μου, αυτή η φωλιά του διαβόλου καταστράφηκε στο Σούσι», είπε ο Αλίεφ. Να σημειώσουμε ότι στο Ισλάμ, ο διάβολος έχει μια ξεχωριστή θέση, όντας σχεδόν ίσος με τον Θεό.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube