Weather Icon
Λαθρομετανάστευση 30 Αυγούστου 2021

Ο… κανακάρης του Σόρος με απίστευτο θράσος ζητά από την Ελλάδα ανοιχτά σύνορα για τους μετανάστες!

Ο… κανακάρης του Σόρος με απίστευτο θράσος ζητά από την Ελλάδα ανοιχτά σύνορα για τους μετανάστες!

Απίστευτο θράσος από τον υιο Σόρος

Ο κ. Σόρος μάς ζητά, αντί να φυλάξουμε τα σύνορά μας, να τα ανοίξουμε και να βοηθήσουμε τους μετανάστες να εποικίσουν την Ελλάδα

Παραινέσεις προς τη χώρα μας να… βοηθήσει τους μετανάστες, αντί να υψώνει τοίχους, έκανε μέσω Twitter ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του γνωστού κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, που εδώ και καιρό προσπαθεί να επιβάλει στα Βαλκάνια μια δικαιωματιστική ατζέντα, στην οποία οι μετανάστες έχουν… ξεχωριστό ρόλο!

Ο κολλητός του Έντι Ράμα, Αλεξάντερ Σόρος (αγκαλιά στην κεντρική φωτό!), που πρόσφατα έκανε τις διακοπές του στην Αλβανία, προφανώς υποστηρίζει τη στάση του Αλβανού πρωθυπουργού, που θέλει να εγκαταστήσει χιλιάδες μουσουλμάνους Αφγανούς στη χώρα του και θέλει το ίδιο να κάνει και η Ελλάδα.

Ο υιός Σόρος ενοχλήθηκε από άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», που αναφερόταν στις προσπάθειες ενδυνάμωσης της ασφάλειας των συνόρων μας στον Έβρο και, παραθέτοντάς το, τόνισε: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να χτίζει ψηλότερους τοίχους και να υποχωρεί σε πανικό. Θα έπρεπε να κάνει αποφασιστικά βήματα για να βοηθά τους μετανάστες».

alex soros

Διευκόλυνση εισόδου και μόνιμη εγκατάσταση μεταναστών στην Ε.Ε.

Με απλά λόγια, δηλαδή, ο κ. Σόρος μάς ζητά, αντί να φυλάξουμε τα σύνορά μας, να τα ανοίξουμε και να βοηθήσουμε τους μετανάστες να εποικίσουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Το γεγονός καθαυτό δεν είναι διόλου περίεργο, αφού άλλωστε είναι η οικογένειά του που χρησιμοποιεί δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που μοναδικό σκοπό έχουν να διευκολύνουν την είσοδο μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τη μόνιμη εγκατάστασή τους σε αυτήν, οι οποίες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους κάθε φορά που ένα κράτος αποφασίζει να υπερασπισθεί την ταυτότητα κα την κυριαρχία του.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδρυμα «Open Society Foundations», του οποίου ο Αλεξάντρ Σόρος είναι αντιπρόεδρος, αναμειγνύεται ενεργητικά σε προσπάθειες «ενσωμάτωσης» μεταναστών, που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι μουσουλμάνοι από την Ασία και την Αφρική.

Ο… κανακάρης του Σόρος ζητά ανοιχτά σύνορα για τους μετανάστες, με θρασύτατη ανάρτηση!

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube