Συρία , Τουρκία 6 Αυγούστου 2021

Ο διοικητής του SDF, Μαζλούμ Αμπντί, τονίζει ότι πρέπει να απελευθερωθούν οι κατεχόμενες περιοχές από την Τουρκία

Ο διοικητής του SDF, Μαζλούμ Αμπντί, τονίζει ότι πρέπει να απελευθερωθούν οι κατεχόμενες περιοχές από την Τουρκία

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις εξέδωσαν δήλωση μετά την ετήσια συνάντησή τους στη Χασάκα.

Το SDF εξέδωσε δήλωση μετά την ετήσια συνάντηση των στρατιωτικών συμβούλων του στη Χασάκα.

Η δήλωση υπογράμμισε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Διοικητή του SDF, Μαζλούμ Αμπντί, του Διοικητή της Αμερικανικής Μεικτής Ομάδας, Paul T. Calvert, και εκπροσώπων όλων των στρατιωτικών συμβουλίων και θεσμών του SDF.

Η δήλωση ανέφερε: «Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η στρατιωτική και πολιτική κατάσταση και τα επιτεύγματα του SDF στην περιοχή, καθώς και οι διαθέσιμες δυνατότητες για την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων για να απελευθερώσουν τις κατεχόμενες περιοχές και να συνεχίσουν να πολεμούν το Daesh (ISIS), έτσι ώστε να τον εξαλείψουν μια για πάντα».

Κατά την εναρκτήρια ομιλία, ο Γενικός Διοικητής του SDF, στρατηγός Μαζλούμ Αμπντί, τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, η περιοχή έχει υποστεί μια σειρά επιθέσεων από την Τουρκία, αλλά με την υποστήριξη του λαού και των φίλων μας και με τη θυσία των δικών μας μαχητών, καταφέραμε να τις αντιμετωπίσουμε. Ο Αμπντί θυμήθηκε όλους τους μάρτυρες που έφεραν το SDF σε αυτό το στάδιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube