Weather Icon

Ο Μπακογιάννης ενισχύει την υποβάθμιση της Αθήνας σε αραβοαφρικανούπολη

Ο Μπακογιάννης ενισχύει την υποβάθμιση της Αθήνας σε αραβοαφρικανούπολη

tourkikanea

Στην ισλαμούπολη όπου ζούμε εκτός του ότι έχουμε μάθει τις θρησκευτικές εορτές των μουσουλμάνων που έχουν κατοικοεδρεύσει σε μεγάλο κομμάτι της πόλης και εορτάζουμε κανονικά ραμαζάνια και μπαϊράμια, μαθαίνουμε και τις εθνικές εορτές.

Στις 14 Αυγούστου εορτάζεται στο Πακιστάν η ημέρα ανεξαρτησίας του. Εκτός από το Πακιστάν εορτάζεται κάθε χρόνο, παραμονές της Παναγίας, και στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα, η οποία προφανώς έχει παραχωρηθεί στο Πακιστάν, καθώς Πακιστανοί μαζεύονται εκεί μιλλιούνια και παίζουν ολημερις κρίκετ και ολονυχτίς διασκεδάζουν.
Χτες βράδυ λοιπόν έστησαν μία τεράστια σκηνή και ένας λαός με πιτζάμες, μούσια και κεσέδες στο κεφάλι συνοδεία αμανέδων στην διαπασών εόρτασε σαν να ήταν στην χώρα τους. Απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας και λίγα τετράγωνα από το πιο τουριστικό σημείο της πόλης, την Πλάκα.
Ο Μπακογιάννης συνεχίζει τις αθλιότητες του Καμίνη παραδίδοντας την πόλη σε κάθε λάθρο και ενισχύοντας την γκετοποίηση και την υποβάθμιση της σε αραβοαφρικανούπολη. Δεν ειναι αδιαφορία, είναι στήριξη κανονική στην υποβάθμιση του κέντρου και τον εκτοπισμό κάθε ελληνικού και νόμιμου στοιχείου, προκειμένου να παραδοθεί η πόλη σε αφροασιάτες. Είναι σχέδιο που εκπονείται από τον ανιψιό σε συνεργασία με τον θείο. Οι τύποι αυτοι είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν.

Ελένη Παπαδοπούλου

Σχ. : Δείτε χθες λίγες ώρες πριν  από την γιορτή των Πακιστανών τι πορεία έγινε..

.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube