Weather Icon
Αυστραλία 18 Αυγούστου 2021

Νόλα Καραπαναγιωτίδη: Ποντιακής καταγωγής Ελληνοαυστραλή διορίστηκε δικαστής στην Αυστραλία

Νόλα Καραπαναγιωτίδη: Ποντιακής καταγωγής Ελληνοαυστραλή διορίστηκε δικαστής στην Αυστραλία

H 46χρονη Nόλα Καραπαναγιωτίδη είναι η πρώτη Ελληνοαυστραλή γυναίκα που διορίστηκε στη θέση δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου, μια τεράστια αναγνώριση για την μεγάλη εμπειρία της στο δικαστικό σύστημα.

Η είδηση είχε θετική ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εγκάρδια σχόλια, να πλημμυρίζουν τα διαδίκτυο.

Η Νόλα Καραπαναγιωτίδη εμπνέει τους άλλους με την αφοσίωσή της, την εργασιακή της ηθική και τη δέσμευσή της για κοινωνική δικαιοσύνη. Μαζί με την εθελοντική της εργασία, τη δουλειά της ως δικηγόρου χωρίς να λαμβάνει χρήματα, για όσους δεν έχουν, η ίδια αφιερώνει επίσης το χρόνο της στην καθοδήγηση πολλών νέων γυναικών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη νομική.

Δικηγόρος για σχεδόν δύο δεκαετίες, η Νόλα Καραπαναγιωτίδη έχει δουλέψει σε Ειρηνοδικεία, Επαρχιακά και Ανώτατα Δικαστήρια και έχει επίσης αναλάβει δίκες στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, το Ανώτατο Δικαστήριο και τις ανακρίσεις. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Victoria Legal Aid και ως δικηγόρος, ενώ επίσης στο ελεύθερο χρόνο της εργάζεται μέσα στην κοινότητα, εθελοντικά.

Η ανάγκη για δικαιοσύνη, η σκληρή δουλειά, η δέσμευση στο καθήκον, φαίνεται να βρίσκονται στον πυρήνα όλων όσων έχει κάνει στη ζωή της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pontosnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube