REAL TIME |

Weather Icon
Ελλάδα 13 Αυγούστου 2021

…και οι ανδρείοι δειλοί

…και οι ανδρείοι δειλοί

Η χερσαία ελληνική γη καταστράφηκε! Δεν καταστράφηκε με πολύπλοκες, θολές και διπλωματικές διαδικασίες. Καταστράφηκε με οφθαλμοφανή, ωμή και άγρια βία!

Βοσκοί και σκύλοι, λώβα και ψώρα. Τ’ αρνιά; Μουζίκοι.
Ο λαός; Όνομα. Σκλάβας πλέμπας δούλα κι η οργή.
—Οι λύκοι! Οι λύκοι!
κι οι βοσκοί ανάξιοι, λύκοι και οι σκύλοι, κι οι αντρείοι, δειλοί.
Ψόφια όλη η στάνη.
Φέρτε να πιούμε, κούφιο νταηλίκι.
Κ. Παλαμάς

Γράφει ο Προκόπης Μπίχτας

Η χερσαία ελληνική γη καταστράφηκε! Δεν καταστράφηκε με πολύπλοκες, θολές και διπλωματικές διαδικασίες. Καταστράφηκε με οφθαλμοφανή, ωμή και άγρια βία! Η μεθόδευση της σημερινής καταστροφής, που άρχισε το 2012 και συνεχίστηκε μέχρι τις ημέρες μας, αποκαλύπτει την ύπαρξη σχεδίου. ‘Ηταν μια μεθόδευση η οποία κάλυπτε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής (με την ευρεία έννοια του όρου). Επώνυμες μαρτυρίες και καταγγελίες απλών ανθρώπων εναντίον επώνυμων αξιωματούχων μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς να υπάρχει καμμία διάψευση από κανέναν.

Ο κρατικός μηχανισμός, εδώ και χρόνια, έκανε ό,τι μπορούσε για να αυτοακρωτηριαστεί και ολιγώρησε εξόφθαλμα, αποδεικνύοντας ότι η δουλειά του έχει πάψει να είναι η διασφάλιση της ομαλής πορείας και ανάπτυξης του Έθνους και του Λαού κι έχει καταντήσει υποχείριο και όργανο πολιτικής εγχώριων και εξωχώριων εχθρικών κέντρων εξουσίας, που απεργάζονται την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας. Όποιος δημόσιος λειτουργός προσπαθεί να αντισταθεί σε αυτήν την λαίλαπα δέχεται χτυπήματα, συκοφαντείται και επιχειρείται η αποδυνάμωσή του.

Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έχει γίνει η Πέμπτη Φάλαγγα σκοτεινών και δολοφονικών κέντρων. Τις τελευταίες δεκαετίες στηρίζει επίμονα και αταλάντευτα είτε ενεργητικά είτε αδρανώντας, κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον της Πατρίδας και του Λαού, τόσο όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική, όσο αφορά και στην εσωτερική πολιτική.

Το αποτέλεσμα των πυρκαγιών είναι ανυπολόγιστη ζημιά οικονομική, πληθυσμιακή, ηθική και πολιτική. Η επίρριψη της ευθύνης σε κάποια δήθεν κλιματική κρίση αποτελεί προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών, προέρχεται από αμετανόητα εγκληματικά κέντρα και απευθύνεται στους αξιολύπητους “αιώνιους αθώους” οπαδούς.

Υπάρχει σχέδιο καταστροφής του Ελληνισμού. Οι εξελίξεις που αφορούν στην Κύπρο, το Αιγαίο, την Θράκη και, τώρα, στην καταστροφή του χερσαίου τμήματος της χώρας επιβεβαιώνουν γι άλλη μια φορά αυτό το γεγονός και καταδεικνύουν – γι άλλη μια φορά – τους ενεργούντες.
Εάν η Ελλάδα δεν είχε καμμία δυνατότητα να αντιδράσει σε αυτές τις μεθοδεύσεις, αν δεν είχε καμμία δυνατότητα να εξασφαλίσει στους Έλληνες ασφάλεια, ευμάρεια κι ευημερία, η καταστροφή της θα αποτελούσε ένα Δράμα. Όμως, επειδή έχει όλες τις αντικειμενικές προϋποθέσεις για να γίνει μια χώρα-υπόδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά δεν έχει το ανάλογο πολιτικό προσωπικό είτε εντός είτε εκτός Βουλής, η καταστροφή της θα αποτελεί Τραγωδία.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κλάματα και θρήνους ούτε σπάταλη οργή και κούφια λόγια. Δεν χρειάζεται Τρώες που ονειρεύονται ωραία και μεγάλα έργα και δόξα, αλλά κρύβονται πίσω από τα τείχη όταν ακούν την φωνή του Αχιλλέα – πόσο μάλλον που το σημερινό πολιτικό σύστημα και τα κέντρα που υπηρετεί δεν κραυγάζουν σαν τον υπέροχο Αχιλλέα, αλλά κοάζουν σαν τους μολυσμένους βατράχους του βορβορώδους βάλτου.
Η Ελλάδα χρειάζεται Ανδρείους.

“Θεριστάδες χρειάζονται, που ξέρουν ν’ ακονίζουν καλά το δρεπάνι.
Εξολοθρευτές θα τους πουν, περιφρονητές του Καλού και του Κακού.
Μα μόνο αυτοί θερίζουν και μόνο αυτοί πανηγυρίζουν.”
Νίτσε – Τάδε έφη Ζαρατούστρα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube