Weather Icon

Η συγκλονιστική κραυγή του Ιακωβίδη! «Λευτεριά στην Κύπρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκλονιστική κραυγή του Ιακωβίδη! «Λευτεριά στην Κύπρο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θοδωρής Ιακωβίδης: Όταν ο Έλληνας αρσιβαρίστας έστειλε μήνυμα για την απελευθέρωση της Μεγαλονήσου μετά από προσπάθειά του στο επολέ-ζετέ.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει εξαιτίας της αδιαφορίας της Πολιτείας. Το ξέσπασμα του 30χρονου on camera ευαισθητοποίησε όλον τον κόσμο με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεμβάσεις από υποψήφιους χορηγούς που προσφέρθηκαν να καλύψουν τις ανάγκες του αθλητή και να πάρει πίσω την απόφασή του.

«Δεν γίνεται να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή σου επειδή δεν σου παίρνει λεφτά». Όχι μόνο γι’ αυτό. «Δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% διότι δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο να αφοσιωθώ στην προπόνηση. Δεν μπορώ να υπηρετήσω όπως θέλω και όπως αξίζει στη σημαία που φοράω», ήταν τα λόγια του.

Ο Ιακωβίδης σε αγώνες αγώνες στην Κύπρο το 2014 είχε φωνάξει μετά από προσπάθειά του στο επολέ-ζετέ «Λευτεριά στην Κύπρο».

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube