REAL TIME |

Weather Icon

Η Διευθύντρια του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών Παραδέχτηκε Ότι τα Διαβατήρια Εμβολιασμού είναι Μάταια

Η Διευθύντρια του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών Παραδέχτηκε  Ότι τα Διαβατήρια Εμβολιασμού είναι Μάταια

CDC director Rochelle Walensky in Wilmington, Delaware on December 8, 2020. Kevin Lamarque/Reuters

Zero Hedge 8-8-21

Authored by ‘Sundance’ via The Last Refuge blog,

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού 

 Απλά τώρα επινοούν αφηγήσεις, και τα μέσα ενημέρωσης δεν τους υποβάλλουν ερωτήσεις….

Η διευθύντρια του ΚΕΠΑ έκανε μια σημαντική ομολογία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNN. Η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky δήλωσε ότι το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη λοίμωξη COVID-19, ούτε εμποδίζει το εμβολιασμένο άτομο να μεταδώσει τη λοίμωξη ή την παραλλαγή Δέλτα.

Σύμφωνα με την κ. Walensky, το μόνο όφελος από το εμβόλιο τώρα είναι πιθανώς ότι μειώνει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων.

Εάν ένα εμβολιασμένο και μη εμβολιασμένο άτομο έχει την ίδια ικανότητα να μεταφέρει, να διασπείρει και να μεταδίδει τον ιό -με ή χωρίς συμπτώματα –τότε τι διαφορά έχει ένα διαβατήριο εμβολιασμού ή ένα αναγνωριστικό εμβολιασμού;

Σύμφωνα με το CDC TODAY, τόσο το εμβολιασμένο όσο και το ανεμβολίαστο άτομο που μπαίνει σε ένα εστιατόριο, κατάστημα, ομάδα, χώρο εργασίας  παρουσιάζουν ακριβώς τον ίδιο κίνδυνο για άλλους ανθρώπους εκεί, οπότε πώς η παρουσίαση της απόδειξης του εμβολιασμού κάνει οποιαδήποτε  διαφορά;

Κοιτάξτε:

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Η Google αφαίρεσε το βίντεο με την δήλωση, το αντικατέστησα με το Rumble)


Επιπλέον, ολόκληρη η δήλωσή της δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι ασυμπτωματικοί φορείς είναι ασυμπτωματικοί λόγω του εμβολίου. Υπάρχουν πιθανώς εξίσου πολλοί ασυμπτωματικοί μη εμβολιασμένοι φορείς. Τα στοιχεία δείχνουν ένα εξίσου κατανεμημένο ποσοστό μόλυνσης ανεξάρτητα από το ποσοστό εμβολιασμού, το οποίο παραδέχεται ταυτόχρονα η Διευθύντρια Walensky,  γεγονός που ως αποτέλεσμα, είναι μια παραδοχή που υποσκάπτει ολόκληρη την επιχειρηματολογία  για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Το αντίστροφο είναι επίσης εμφανές στα δεδομένα. Υπάρχουν εξίσου πολλοί  εμβολιασμένοι  φορείς  του ιού που είναι συμπτωματικοί (δηλ. άρρωστοι), καθώς υπάρχουν  ανεμβολίαστοι φορείς που είναι συμπτωματικοί (δηλ. άρρωστοι). Το ποσοστό των εμβολιασμένων και μη ανθρώπων υπό νοσηλεία  είναι πανομοιότυπο με τον πληθυσμό των αντίστοιχων κατηγοριών εκτός των νοσοκομείων.

Σε περιφερειακούς πληθυσμούς με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, το ποσοστό μόλυνσης COVID συνεχίζεται να αυξάνεται με αμείωτη ταχύτητα.

Το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων που νοσηλεύονται είναι ταυτόσημο με το ποσοστό των ανθρώπων που  δεν ασθενούν.

Στο Γιβραλτάρ, το 99% του πληθυσμού έχει εμβολιασθεί. Το ποσοστό μόλυνσης COVID αυξάνεται. Στην Ισλανδία πάνω από το 75% του πληθυσμού  είναι εμβολιασμένοι. το ποσοστό μόλυνσης αυξάνεται. Η Σιγκαπούρη και το Ισραήλ δείχνουν το ίδιο αποτέλεσμα.  [Σύνολα δεδομένων εδώ].

Επομένως,Τι αξία έχει το διαβατήριο εμβολιασμού;


Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube