REAL TIME |

Weather Icon

Έξι τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν καθώς οι αντάρτισσες της YJA Star χτύπησαν τουρκικά στρατεύματα στο Xakurke

Έξι τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν καθώς οι αντάρτισσες της YJA Star χτύπησαν τουρκικά στρατεύματα στο Xakurke

Οι αντάρτισσες της YJA Star πραγματοποίησαν μια διπλή δράση εναντίον των εισβολέων Τούρκων στρατιωτών στο Xakurke. Έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν και μία κάμερα ασφαλείας καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης των ανταρτών, στη μνήμη του διοικητή του Xakurke, Μάρτυρα Agîd Garzan.

Το Γραφείου Τύπου των Δυνάμεων Άμυνας του Λαού (HPG), εξέδωσε γραπτή δήλωση σχετικά με τις τελευταίες αντάρτικες ενέργειες και τις επιθέσεις εισβολής του τουρκικού στρατού στο νότιο Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ).

Η δήλωση περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

«Στο πλαίσιο της Επαναστατικής Εκστρατείας “Cenga Xabur”, στην περιοχή Μετίνα:

Στις 4 Αυγούστου, στις 12:00, τα τουρκικά στρατεύματα στο Boxaza Girê Milîtan χτυπήθηκαν από αντάρτες με τακτικές δολοφονίας, οι οποίες άφησαν έναν στρατιώτη νεκρό».

«Στο πλαίσιο της Επαναστατικής Εκστρατείας “Bazên Zagrosê”, στην περιοχή Xakurke:

Στις 2 Αυγούστου, στις 05:40, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αντάρτικη δράση εναντίον των εισβολέων στο λόφο Koorder στην περιοχή Μαρτύρων Μπεριτάν. Έξι στρατιώτες σκοτώθηκαν και μία κάμερα ασφαλείας στον λόφο καταστράφηκε. Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος του τουρκικού στρατού, το οποίο βομβάρδιζε τις γύρω περιοχές με βαριά όπλα, καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις μας και τα συντρίμμια του κατασχέθηκαν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube