Weather Icon
Αθλητικά 2 Αυγούστου 2021

Ελισάβετ Τελτσίδου – Νίκος Ηλιάδης: Με ποντιακά υποδέχθηκαν την Ελληνίδα τζουντόκα και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας στην Αθήνα

Ελισάβετ Τελτσίδου – Νίκος Ηλιάδης: Με ποντιακά υποδέχθηκαν την Ελληνίδα τζουντόκα και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας στην Αθήνα

Μία έκπληξη περίμενε την ποντιακής καταγωγής τζουντόκα Ελισάβετ Τελτσίδου και τον επίσης Πόντιο προπονητή της Eθνικής Oμάδας τζούντο Νίκο Ηλιάδη, κατά την επιστροφή τους, χθες, στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με την έξοδό τους από την πύλη των αφίξεων στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αντίκρισαν όλους όσοι έφτασαν εκεί για να τους υποδεχθούν αλλά και άκουσαν ποντιακά. 

Nikos Iliadis Elisavet Teltsidou ElVenizelos 2021
Η Ελισάβετ Τελτσίδου και ο Νίκος Ηλιάδης (φωτ.: facebook.com/hellenic.judo.federation)

Συγγενείς και φίλοι είχαν διοργανώσει ένα μίνι ποντιακό γλέντι ενώ χορευτές απέδωσαν τη Σέρρα, για το καλωσόρισμα αλλά και για να γιορτάσουν την 7η θέση της Ελισάβετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Elisavet Teltsidou Epistrofi Olympic Games
Η πρωταθλήτριά μας με συγγενείς της (φωτ.: facebook.com/hellenic.judo.federation)
Elisavet Teltsidou Epistrofi Olympic Games 2
Συναθλητές και φίλοι της τζουντόκα έσπευσαν να την προϋπαντήσουν στο αεροδρόμιο (φωτ.: facebook.com/hellenic.judo.federation)
Nikos Iliadis Teltsidou
Ο Νίκος Ηλιάδης με μέλη της οικογένειάς του (φωτ.: facebook.com/hellenic.judo.federation)

Δείτε το βίντεο στο Pontosnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube