Weather Icon

Διεθνές συνέδριο για το Κουρδιστάν στην Κολωνία

Διεθνές συνέδριο για το Κουρδιστάν στην Κολωνία

Το τρίτο Διεθνές Συνέδριο του Κουρδιστάν πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας το Σαββατοκύριακο.

Το τρίτο Διεθνές Συνέδριο του Κουρδιστάν έλαβε χώρα στην Κολωνία. Για δύο ημέρες, διάφοροι οργανισμοί και πρωτοβουλίες από την Αλληλεγγύη του Κουρδιστάν αξιολόγησαν τις δραστηριότητές τους και συζήτησαν το έργο και τα σχέδιά τους για την επόμενη περίοδο με σύνθημα, “Υπερασπίσου την Επανάσταση – Χτίσε τον Δημοκρατικό Συνομοσπονδισμό”.

Το συνέδριο άνοιξε με ένα λεπτό σιγής για τους μάρτυρες του κουρδικού απελευθερωτικού αγώνα και με μια σχετική ομιλία. Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν με μια πολιτική αξιολόγηση της κατάστασης στο Κουρδιστάν και τη Γερμανία και την ανασκόπηση του έτους που πέρασε. Ο σχεδιασμός κοινών έργων υπήρξε επίσης ένα κεντρικό σημείο στην ατζέντα του συνεδρίου, καθώς και συζητήσεις και διαλέξεις σχετικά με τον δημοκρατικό συνομοσπονδισμό ως κοινωνική εναλλακτική λύση, την οικοδόμηση και ενίσχυση της κοινότητας, την οργάνωση, την οικολογία, την ιστορία της αντίστασης, τον φεμινισμό και τον αντιφασισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube