Weather Icon

Το YPG ζητά να δοθεί απάντηση στη βεβήλωση των νεκροταφείων από τις τουρκικές δυνάμεις

Το YPG ζητά να δοθεί απάντηση στη βεβήλωση των νεκροταφείων από τις τουρκικές δυνάμεις

Οι Μονάδες Προστασίας του Λαού εξέδωσαν δήλωση σχετικά με την βεβήλωση νεκροταφείων μαχητών και αμάχων από τις τουρκικές δυνάμεις στο Αφρίν, κοινοποιώντας μια λίστα με τα ονόματα των μαχητών που θάφτηκαν στο νεκροταφείο Şehit Avesta και ζητώντας την αντίδραση της διεθνούς κοινότητας.

Το Γραφείο Τύπου των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) εξέδωσε δήλωση σχετικά με τη βεβήλωση των τάφων αμάχων και μαχητών του YPG και των Γυναικών Μονάδων Προστασίας (YPJ) στο Αφρίν, από τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις.

Η δήλωση υπογραμμίζει ότι η Τουρκία, η οποία κρατάει το Αφρίν υπό κατοχή εδώ και τρία χρόνια, διαπράττει φρικαλεότητες και αλλάζει τα δημογραφικά στοιχεία της περιοχής μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Πρόσφατα δε, βεβήλωσε τους τάφους των μαχητών της αντίστασης. Αναφέρεται ότι τα πτώματα 71 μαρτύρων, τόσο μαχητών όσο και αμάχων, έχουν εκταφεί από τα νεκροταφεία με το πρόσχημα της «ανακάλυψης μαζικού τάφου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube