Το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Αρμενία – από τη Σότκ μέχρι το Βερίν Σορζά

Το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Αρμενία – από τη Σότκ μέχρι το Βερίν Σορζά

Το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε εχθροπραξίες στα σύνορα με την Αρμενία, από τη Σότκ μέχρι το Βερίν Σορζά.

Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν επιθετικές επιχειρήσεις στα σύνορα της Δημοκρατίας της Αρμενίας από το Σότκ μέχρι το Βερίν Σορζά, όπως το ανακοινώνει το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας. Οι μάχες και οι σφοδροί πυροβολισμοί
συνεχίζονται.

Η στρατιωτική επιχείρηση ξεκίνησε πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων στη Μόσχα.

“Ο εχθρός προσπαθεί να βελτιώσει τις θέσεις του δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για πρόοδο. Οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Αρμενίας εκτελούν τα καθήκοντά τους, υπερασπίζοντας τις θέσεις τους και εμποδίζοντας τον εχθρό να προχωρήσει εμπρός”, σημειώνει το Υπουργείο Άμυνας.
Ως αποτέλεσμα των εχθροπραξιών που ξεκίνησαν μετά την επίθεση των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, από την αρμενική πλευρά τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι και δύο στρατιώτες.

Η κατάσταση στα υπόλοιπα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν είναι σταθερή και ελέγχεται από τις ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube