Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης: Η Ελλάδα περίγελος! Έχουν το θράσος να γιορτάζουν τη γιορτή της δημοκρατίας!

Σάββας Καλεντερίδης: Η Ελλάδα περίγελος! Έχουν το θράσος να γιορτάζουν τη γιορτή της δημοκρατίας!

Η Ελλάδα γίνεται περίγελoς ακόμα και από τον Ερσίν Τατάρ. Ο λογιστής του μεγαλοαπατεώνα Ασίλ Ναντίρ, που εκλέχτηκε στη θέση του «Προέδρου της Δημοκρατίας» στα κατεχόμενα της Κύπρου, έκανε μάθημα ηθικής και δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Με την ευκαιρία της απόπειρας του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, ο απατεώνας Ερσίν Τατάρ, αυτός που συνάντησε κατά τύχη ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στις Βρυξέλες, συνάντηση που όλως τυχαίως απαθανάτισε ο φωτογράφος του Anadolu, έκανε την εξής δήλωση: «Μετά την ειρηνευτική επιχείρηση, κι ενώ η ελληνική χούντα γκρεμίστηκε, η δημοκρατία ήρθε στην Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός το χρωστάει αυτό στην Τουρκία».

Να σημειωθεί ότι αυτή η συλλογιστική επικρατεί στην Τουρκία, μάλιστα αποτελεί μέχρι και διπλωματικό επιχείρημα από πολλούς Τούρκους επίσημους και «διανοούμενους», όταν θέλουν να μας κάνουν να νιώθουμε… υποχρεωμένοι!

Μήπως γι’ αυτόν τον εθνικό εξευτελισμό δεν φταίνε μόνο οι Τούρκοι;

Μήπως κάθε χρόνο στις 24 Ιουλίου δεν γίνεται η «Γιορτή της Δημοκρατίας» στο Προεδρικό Μέγαρο, στην οποία παρίστανται διαχρονικά και εκείνοι που έχουν τεράστιες ευθύνες για την πορεία του Κυπριακού αλλά και για την ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα;

Αντί κάθε χρόνο αυτή η μέρα να έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Εθνικού Πένθους για την απώλεια του 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, για το θάνατο ή τον τραυματισμό 4.500-6.000 στρατιωτών και αμάχων, για τους 1.612 αγνοούμενους, για τους 160.000 εκτοπισμένους, για τους 20.000 εγκλωβισμένους, για τις εκατοντάδες γυναίκες της Κύπρου που βιάστηκαν από τους εισβολείς, αυτοί που διαχειρίζονται την υπόθεση της Κύπρου από το 1974 μέχρι σήμερα, με τα γνωστά αποτελέσματα, έχουν το θράσος να γιορτάζουν τη γιορτή της δημοκρατίας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο pontosnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube