Weather Icon
Γερμανία , Συρία , Τύπος 18 Ιουλίου 2021

Πρώην γερμανός βουλευτής άσκησε μήνυση στην γερμανική αστυνομία διότι τον εμπόδισε να ταξιδέψει στην Ερμπίλ

Πρώην γερμανός βουλευτής άσκησε μήνυση στην γερμανική αστυνομία διότι τον εμπόδισε να ταξιδέψει στην Ερμπίλ

Ο Μάρτιν Ντόλζερ του Αριστερού Κόμματος της Γερμανίας, ο οποίος ήταν ένας εκ των μελών της Αντιπροσωπείας για την Υπεράσπιση του Κουρδιστάν, άσκησε μήνυσε στην γερμανική αστυνομία στο Ντίσελντορφ διότι τον εμπόδισαν να ταξιδέψει στην Ερμπίλ.

Είκοσι επτά άτομα από μια αντιπροσωπεία που σκόπευε να ταξιδέψει στην Ερμπίλ (Hewlêr) από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ στις 12 Ιουνίου, επιχείρησαν να ανέβουν στο αεροπλάνο αλλά τους εμπόδισε η γερμανική αστυνομία.

Σκόπευαν να επισκεφθούν την Ερμπίλ για να διεξάγουν έρευνες στην περιοχή, να δουν ιδίοις όμμασι και να αναφέρουν τις ζημίες που προκλήθηκαν στους ανθρώπους, την υποδομή και το περιβάλλον λόγω των επιχειρήσεων της Τουρκίας στο Ιρακινό Κουρδιστάν από τις 23 Απριλίου. Ωστόσο, εμποδίστηκαν και επιβλήθηκε απαγόρευση ταξιδιού σε 19 από τους αντιπροσώπους. Ο επίσημος λόγος όπως τους εξήγησαν οι αρχές ήταν ότι «η επίσκεψή σας θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις μας με την Τουρκία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube