Weather Icon

Οι Αρμένιοι στρατιώτες δεν θα συμμετάσχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ

Οι Αρμένιοι στρατιώτες δεν θα συμμετάσχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ

Οι Αρμένιοι στρατιώτες δεν θα συμμετάσχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ που θα λάβει μέρος στη Γεωργία, σύμφωνα με το το υπουργείο Άμυνας και όπως μεταδίδει το Σπούτνικ Αρμενία.

Η δέκατη πολυεθνική άσκηση Agile Spirit 2021 θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου από τις 26 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.

Να υπενθυμίσουμε, ότι προηγουμένος, η Αρμενία έχει συμμετάσχει επανειλημμένα σε στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Γεωργία. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η πρακτική αυτή ουσιαστικά δεν λειτούργησε.

Η Ευρωπαϊκή Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι, εκτός από τη Γεωργία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν οι στρατιώτες από 13 χώρες του ΝΑΤΟ και τις συμμαχικές χώρες εταίρους. Μεταξύ αυτών είναι η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Τουρκία, η Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν κ.λπ.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube