Weather Icon

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλόγησε τη νέα διοίκηση του Πέρα Κλουμπ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευλόγησε τη νέα διοίκηση του Πέρα Κλουμπ

«Η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν». Αυτή ήταν η ατάκα του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου το 2004 κατά την επίσκεψη της Ένωσης στο Φανάρι στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυσή της.

Ως γνωστόν η ομάδα του Δικέφαλου αετού ιδρύθηκε από μέλη του Πέρα Κλουμπ, η οποία υπάρχει ακόμα ως ομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα η νέα διοίκηση της ομάδας επισκέφτηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη μετά τις εκλογές που διεξήχθηκαν.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του συλλόγου, ο Παναγιώτατος ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της νέας διοίκησης, την οποία και συνεχάρη για την εκλογή της, τονίζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την ευρεία συμμετοχή νέων σε αυτή. Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας σε μια ευγενική χειρονομία έκανε στην ίδια συνάντηση προσφορά ποσού για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Ο ΑΣΠ προσέφερε στον Παναγιώτατο εμφάνιση του συλλόγου που φέρει το όνομα του, την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος τα εκθέσει στο προσωπικό του μουσείο στην γενετειρά του την πονεμένη Ίμβρο.

ΠΗΓΗ: Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube