Weather Icon
Συρία 5 Ιουλίου 2021

Ο Μαζλούμ Αμπντί απευθύνει έκκληση στον Διεθνή Συνασπισμό να επαναπατρίσει τις οικογένειες του ISIS από τους καταυλισμούς στη ΒΑ Συρία

Ο Μαζλούμ Αμπντί απευθύνει έκκληση στον Διεθνή Συνασπισμό να επαναπατρίσει τις οικογένειες του ISIS από τους καταυλισμούς στη ΒΑ Συρία

Ο Μαζλούμ Αμπντί, Γενικός Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), κάλεσε τον Διεθνή Συνασπισμό να επαναπατρίσει οικογένειες του ISIS από καταυλισμούς στη Βόρεια και Ανατολική Συρία.

Ο Μαζλούμ Αμπντί, Γενικός Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), απηύθυνε κάλεσμα στον Διεθνή Συνασπισμό που συναντιέται στη Ρώμη για να συζητήσει τη φύση του αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας (ISIS).

Ο Αμπντί προέτρεψε τον Συνασπισμό να επαναπατρίσει δεκάδες χιλιάδες μέλη του ISIS και τις οικογένειές τους που σήμερα στεγάζονται στη Βόρεια και Ανατολική Συρία. «Ο Συνασπισμός κατά του ISIS θα συναντηθεί αύριο για να συζητήσει την πρόοδο σχετικά με την οριστική ήττα του ISIS. Για να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη νίκη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεκάδες χιλιάδες γυναίκες, παιδιά και μαχητές του ISIS παραμένουν στα στρατόπεδα και στα κέντρα κράτησης εκτοπισμένων ατόμων (IDP) της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας», δήλωσε ο Αμπντί στο Twitter.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube