REAL TIME |

Weather Icon

Ο Αζέρος blogger και σκηνοθέτης προέτρεψε να βιάσουν τις γυναίκες που φορούν πολύ “ανοιχτά” ρούχα

Ο Αζέρος blogger και σκηνοθέτης προέτρεψε να βιάσουν τις γυναίκες που φορούν πολύ “ανοιχτά” ρούχα

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε ένα τέτοιο σχόλιο: «Καλώ, όπου βλέπετε μια γυναίκα με ανοιχτά ρούχα να βιάσετε επι τόπου.”

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε έρευνα εναντίον ενός blogger που μίλησε σε κοινωνικά δίκτυα ζητώντας βία κατά των γυναικών.

Όπως είπε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Έχσαν Ζακίντοφ στην Azeri Daily, «η ταυτότητα και το πού βρίσκεται αυτό το άτομο αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη βρίσκονται. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας κατά του εν λόγω προσώπου, θα ληφθεί απόφαση σύμφωνα με το νόμο “.

Ο μπλόγκερ αποκαλώντας τον εαυτό του «Pantural» και έχοντας ένα μεγάλο ακροατήριο αναγνωστών στα κοινωνικά δίκτυα παρότρυνε τους άνδρες να διαπράξουν βία εναντίον γυναικών που φορούν πολύ ανοιχτά ρούχα. Ο άνδρας στις κλήσεις του προχώρησε ακόμη περισσότερο και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε ένα τέτοιο σχόλιο: «Καλώ, όπου βλέπετε μια γυναίκα με ανοιχτά ρούχα να βιάσετε επι τόπου.”

Μετά από αυτό, ο blogger, που έχει 70 χιλιάδες συνδρομητές, ηχογράφησε ένα βίντεο με τον ειρωνικό τίτλο “Pantural Apologized”, στο οποίο προσβάλλει ανοιχτά εκείνους που μίλησαν κατά της άποψής του, αποκαλώντας τους πόρνες.

Σημειώστε ότι ο Tural Safarov, γνωστός και ως Pantural, είναι σκηνοθέτης, συγγραφέας της ταινίας Coma.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube