Weather Icon
Συρία , Τουρκία 28 Ιουλίου 2021

Nezîra Gewriye: «Είναι το πιο φυσικό δικαίωμα για την Αυτόνομη Διοίκηση να αποκτήσει πολιτική αναγνώριση»

Nezîra Gewriye: «Είναι το πιο φυσικό δικαίωμα για την Αυτόνομη Διοίκηση να αποκτήσει πολιτική αναγνώριση»

Μία αξιωματούχος της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES) αναφέρει ότι το κλειδί για την επίλυση της συριακής κρίσης δεν βρίσκεται στις συναντήσεις των εμπόλεμων χωρών στο Σότσι, την Αστάνα ή τη Γενεύη, αλλά με το μοντέλο της Αυτόνομης Διοίκησης.

Η συμπρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES) για την περιοχή Jazira, Nezira Gewriye, μίλησε σχετικά με την αναγνώριση της AANES και τις πολιτικές λύσεις στη Συρία.

Η Gewriye πιστεύει ότι ξεκινώντας από την Τουρκία, όλες οι δυνάμεις που βρίσκονται σήμερα στη Συρία, προσπαθούν να αποτρέψουν ενεργά μια ειρηνική λύση στη χώρα. Μόνο η AANES καταθέτει ειλικρινείς και πρακτικές προτάσεις και κάνει προσπάθειες για λύση, είπε.

«Η Αυτόνομη Διοίκηση, η οποία έχει αποδείξει την ικανότητά της σε όλους τους τομείς, έχει προσφέρει ένα ειρηνικό και ασφαλές περιβάλλον στη Συρία. Ως αποτέλεσμα ενός μεγάλου αγώνα, εφαρμόστηκε στην πράξη μια δημοκρατική, πλουραλιστική συνύπαρξη των λαών στην περιοχή».

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube