REAL TIME |

Weather Icon
Τουρκία , Τύπος 14 Ιουλίου 2021

Νέα σειρά ετοιμάζουν στην ελληνική τηλεόραση! Έγκλημα στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας

Νέα σειρά ετοιμάζουν στην ελληνική τηλεόραση! Έγκλημα στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει. Τα κανάλια έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδιά τους με έναν και μόνο στόχο την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Ο ΑΝΤ1, από τη μεριά του, φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει με το κομμάτι της μυθοπλασίας. Καθοριστικό ρόλο έχει παίξει βέβαια και η νέα πλατφόρμα του καναλιού που σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο.

Το νέο εγχείρημα του καναλιού θα στηριχθεί και με νέες σειρές.

Μία από αυτές θα είναι διασκευή μίας αστυνομικής σειράς που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στη σουηδική τηλεόραση. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr πρόκειται για τη σειρά «The Bridge» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και μεταδόθηκε για τρεις σεζόν.

Η κεντρική ιστορία είναι η ανακάλυψη ενός πτώματος στα σύνορα των δύο γειτονικών χωρών που αποφασίζουν να συνεργαστούν για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΝΤ1, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι η διασκευή να αφορά σε ένα έγκλημα που έγινε στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

Οι Αρχές των δύο χωρών καλούνται να συνεργαστούν για να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται για μία απαιτητική παραγωγή που απαιτεί πολλά εξωτερικά γυρίσματα. Αν τελικά πάρει το πράσινο φως θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα του καναλιού.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube