REAL TIME |

Weather Icon

Νέα εκπομπή στο Infognomonpolitics! Αποκάλυψη για τη δράση και τον βρώμικο ρόλο της ΜΙΤ

Νέα εκπομπή στο Infognomonpolitics! Αποκάλυψη για τη δράση και τον βρώμικο ρόλο της ΜΙΤ

Μία νέα εκπομπή εγκαινιάζει το Infognomonpolitics.gr στο Youtube!

Η εκπομπή ονομάζεται «ΜΙΤ – Στη φωλιά του τουρκικού παρακράτους» και την παρουσιάζει ο Κώστας Πικραμένος, εκ των συγγραφέων του best seller βιβλίου έρευνα για την συγχρονη ΜΙΤ

Για να παραγγείλετε το βιβλίο πατήστε πάνω στη φωτογραφία με το εξώφυλλο:

Σκοπός της εκπομπής ειναι η αποκάλυψη άγνωστων πτυχών της δρασης της ΜΙΤ τα τελευταια 30 χρόνια σε Ευρωπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και φυσικά σε Ελλάδα και Κυπρο. Μόνο μέσα από τη μελέτη της δράσης των Υπηρεσιών Πληροφοριών της Τουρκίας μπορούμε να αποκωδικοποιησουμε την μακροπρόθεσμη στρατηγική και τις προτεραιότητες του εχθρού του Ελληνισμού!

Στο πρώτο επεισόδιο αποκαλύπτεται ο ρόλος της MIT στις πρόσφατες Προεδρικές εκλογές στο Ψευδοκράτος στα Κατεχόμενα της Κύπρου! Ο Κώστας Πικραμένος αποκαλύπτει το βρώμικο ρόλο των ΜΙΤατζίδων και το πως “πέτυχαν την εκλογή του Ταταρ τον Οκτώβριο του 2020.

Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου, ανήμερα της συμπλήρωσης 47 χρόνων από το πραξικόπημα του 1974, που οδήγησε στην τουρκική εισβολή και κατοχή πέντε μέρες αργότερα. 

Συντονιστείτε στο κανάλι του Infognomonpolitics.gr στο Youtube

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube