Weather Icon

Ερντογάν: Μήνυμα αποφασιστικότητας από Κύπρο που θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο

Ερντογάν: Μήνυμα αποφασιστικότητας από Κύπρο που θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να ασχημονήσει στο κατεχόμενο σώμα της Κύπρου τις 20 Ιουλίου

Μήνυμα ενόψει της επίσκεψής του στα κατεχόμενα ανήμερα του Αττίλα έστειλε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

«Την Τρίτη, αγκαλιάζουμε το Ιντ αλ-αντχά . Θα πάμε στην ΤΔΒΚ (όπως αποκάλεσε τα κατεχόμενα) την προηγούμενη μέρα. Θέλουμε να είμαστε στην ΤΔΒΚ με μια μεγάλη αντιπροσωπεία.

Ο εορτασμός του Ιντ αλ-αντχά με τους αδελφούς και τις αδελφές μας στην ΤΔΒΚ φέτος θα δημιουργήσει μια διαφορετική χαρά για αυτούς και εμάς. Και οι δύο θα γιορτάσουμε και θα παρακολουθήσουμε τις τελετές της 20ης Ιουλίου, θα εκτελέσουμε την προσευχή τα στην ΤΔΒΚ και θα συναντηθούμε με Κύπριους ‘’βουλευτές’’ στο ‘’κοινοβούλιο’’. Πιστεύω ότι το μήνυμα αποφασιστικότητας θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιντ αλ-αντχά ή γνωστό και ως η γιορτή των θυσιών γνωστό ως Κουρμπάν μπαϊράμ, είναι ένα θρησκευτικό φεστιβάλ που γιορτάζεται από τους Μουσουλμάνους παγκοσμίως ως εορτασμός της προθυμίας του Αβραάμ να θυσιάσει το γιο του Ισμαήλ για τον Αλλάχ. Είναι ένα από δύο κύρια θρησκευτικά φεστιβάλ Μπαϊράμ τα οποία οι Μουσουλμάνοι γιορτάζουν.

SigmaLive

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube