REAL TIME |

Weather Icon

Επιτυχημένες αντάρτικες ενέργειες των γυναικείων δυνάμεων “YJA Star”

Επιτυχημένες αντάρτικες ενέργειες των γυναικείων δυνάμεων “YJA Star”

Στη μνήμη της διοικήτριας Zelal Sîdem, η οποία έπεσε πριν από ένα χρόνο, μια γυναίκα ελεύθερη σκοπευτής πυροβόλησε και σκότωσε ένα μέλος των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων στο Χεφτανίν. Τρεις ακόμη στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις δολιοφθοράς από τους αντάρτες της YJA Star στην πόλη Αβασίν.

Η γυναικεία δύναμη ανταρτών “YJA Star”, πραγματοποίησε επιτυχείς ενέργειες εναντίον των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στο νότιο Κουρδιστάν το Σάββατο. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου των Αμυντικών Δυνάμεων του Λαού (HPG), μια γυναίκα ελεύθερη σκοπευτής πυροβόλησε και σκότωσε έναν κατακτητή στο Xantûr στην πόλη Χεφτανίν, νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Το YJA Star αφιέρωσε αυτή τη δράση στην διοικήτρια Zelal Sîdem, η οποία έπεσε ηρωικά στο Χεφτανίν πριν από ένα χρόνο.

Στο Αβασίν, οι μαχήτριες του YJA Star πραγματοποίησαν επιχείρηση σαμποτάζ στις 8:50 π.μ. εναντίον μιας εχθρικής μονάδας που προσπαθούσε να προχωρήσει από το Girê Silêman στη Sirtê Navçela. Δύο εισβολείς σκοτώθηκαν στην επιχείρηση. Όταν τα τουρκικά στρατεύματα υποχώρησαν για μικρή απόσταση, πραγματοποιήθηκε μια δεύτερη πράξη σαμποτάζ, η οποία σκότωσε έναν ακόμα κατακτητή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube