REAL TIME |

Weather Icon

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά και ζητούσε τα… ρέστα – «Μαλώσαμε, χάλασε η φάση…»

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά και ζητούσε τα… ρέστα – «Μαλώσαμε, χάλασε η φάση…»
Όλα τα σημάδια που αποδεικνύουν την επιθετική συμπεριφορά του δράστη

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τις συνεχείς αποκαλύψεις γύρω από το έγκλημα στη Φολέγανδρο με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά από το Βέλο Κορινθίας και δράστη τον 30χρονο φίλο της με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί.

Την ίδια ώρα αναμένονται να βγουν στο φως περισσότερα στοιχεία για την γυναικοκτονία, καθώς όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας, η Γαρυφαλλιά είχε πει στη μητέρα της πως πίστευε πως ο δολοφόνος της την ακολουθούσε:

Ήταν επιθετικός με την 26χρονη

Πάντως μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλά σημάδια που αποδεικνύουν την επιθετική συμπεριφορά του δράστη.

Ο ίδιος φέρονταν επιθετικά και νευρικά καθ΄όλη την διάρκεια των διακοπών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος τσακωνόταν συνεχώς με την άτυχη κοπέλα σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαν στις διακοπές, καθώς είχαν εντελώς διαφορετικά «θέλω».

Μάλιστα επιθετική συμπεριφορά είχαν δει μέχρι και μερικοί κάτοικοι του νησιού, καθώς ο 30χρονος δεν δίσταζε να κάνει σκηνικό ακόμη και μπροστά στον κόσμο.

Την Παρασκευή, την ημέρα, όπου η Γαρυφαλλιά άφησε την τελευταία της πνοή μόνη και αβοήθητη στην παραλία, έχοντας παραδοθεί στα τραύματά της από την πτώση, είχαν ακολουθήσει τρεις καβγάδες ανάμεσά τους.

Όπως υποστήριξε ο 30χρονος άνδρας στους αστυνομικούς, τσακώθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, το έριξε σε βραχώδη πλαγιά 30 μέτρων και αφού βγήκαν έξω, την έσπρωξε προς στη θάλασσα και εκείνη χτύπησε στα βράχια και έχασε τη ζωή της στο νερό.

Τότε ο 30χρονος πήγε στο αμάξι, πήρε το σακίδιο του και βούτηξε στο νερό για να τη βρει. Όταν κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της εγκατέλειψε το σημείο, κινούμενος προς την παραλία της Λυγαριάς.

Κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα και άκρα πριν την πτώση της διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, με το θάνατο να οφείλεται σε πνιγμό. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν για πάνω από ένα 24ωρο τον δράστη, δείχνοντας τη φωτογραφία του στους κατοίκους του νησιού.

Όταν η αστυνομία βρήκε εν τέλει τον 30χρονο ακολούθησε η πρώτη εξήγησή του, η οποία και προκάλεσε οργή στο Πανελλήνιο.

«Ήταν η κακιά η ώρα. Μαλώσαμε, χάλασε η φάση…». Αυτά τα λόγια επαναλάμβανε το βράδυ του Σαββάτου στους αστυνομικούς ο 30χρονος άνδρας που λίγες ώρες πριν είχε σκοτώσει την σύντροφο του με την οποία βρίσκονταν για διακοπές στη Φολέγανδρο.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube