Weather Icon

Αρμενία: Αποζημιώσεις σε οικογένειες 153 στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Αρτσάχ

Αρμενία: Αποζημιώσεις σε οικογένειες 153 στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Αρτσάχ

Αρμενία: Αποζημιώσεις σε οικογένειες 153 στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ πολέμου του Καραμπάχ το 2020.

Το ασφαλιστικό ίδρυμα στρατιωτικών Αρμενίας παρείχε αποζημιώσεις σε οικογένειες 153 στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ πολέμου του Καραμπάχ, όπως αποκάλυψε το ίδρυμα την Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Ο αριθμός των κυρίως δικαιούχων του ταμείου αυξήθηκε στις 4177, συμπεριλαμβανομένων 416 ατόμων έγιναν δικαιούχοι πριν από τον πόλεμο των 44 ημερών στα τέλη του 2020.

Το ίδρυμα ιδρύθηκε το 2017, η χρηματοδότησή του συλλέγεται μέσω υποχρεωτικών μηνιαίων φορολογικών εισφορών βάσει εισοδήματος σε Αρμενία και Αρτσάχ. Επίσης το ταμείο ενισχύεται μέσω δωρεών εθελοντών από όλον τον κόσμο.

Οι εισφορές διασφαλίζουν την οικονομική σταθερότητα των οικογενειών των στρατιωτών που θυσίασαν τις ζωές ή την υγεία τους για την ασφάλεια της Αρμενίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube