REAL TIME |

Weather Icon
Video , Τουρκία 7 Ιουνίου 2021

Τουρκία: Η μαφία έγινε «σαπουνόπερα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουρκία: Η μαφία έγινε «σαπουνόπερα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες εβδομάδες η Γκουλιστάν και ο Αλπαρσλάν Ατάς έχουν δηλώνει ότι περιμένουν πως και πως να φτάσει η Κυριακή. Είναι η ημέρα που ο αρχιμαφιόζος Σετνάτ Πεκέρ ανεβάζει στο διαδίκτυο τις τελευταίες αναρτήσεις του που έχουν συγκλονίσει την Τουρκία και έχουν μετατρέψει τη μαφία σε φαινόμενο των social media.

Ο Πεκέρ που έχει δημοσιεύσει 8 βίντεο στα οποία κατηγορεί υψηλά ιστάμενους Τούρκους αξιωματούχους ότι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής του κράτους με τον υπόκοσμο και με τρομοκρατικές οργανώσεις.

«Έχω προσθέσει αυτά τα βίντεο στην κατηγορία τηλεοπτικές σειρές που βλέπω κάθε εβδομάδα. Είναι σαν ένα επεισόδιο στην τηλεόραση, περιμένω με ανυπομονησία όλη την εβδομάδα την Κυριακή, ετοιμάζουμε το πρωινό μας, ξυπνάμε και τα βλέπουμε τρώγοντας το» δήλωσε η Γκουλιστάν.

«Αυτό που μου προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι περισσότεροι τον ρωτούν πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να έχει απαντήσει το κράτος τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Για τη δολοφονία του Ουγκούρ Μαμτσού ή για το τι συνέβη στις 15 Ιουλίου με το αποτυχημένο πραξικόπημα ή τι έγινε στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015. Όλες αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από διαφορετικές κρατικές υπηρεσίες, είτε είναι πολιτικοί είτε είναι δικαστικοί. Όμως φαίνεται ότι κάποιοι ρωτούν αυτόν τον παράνομο αυτές τις ερωτήσεις γιατί δεν μπορούν να βρουν απαντήσεις αλλού» δήλωσε ο διευθυντής της ‘Turkiye Raporu’.

Μεταξύ άλλων ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύμβουλος ασφαλείας του Ερντογάν, ο οποίος κατηγορείται ότι ηγείτο παραστρατιωτικής δύναμης, έστειλε όπλα σε τζιχαντιστές που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα στη Συρία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube