Weather Icon
Τουρκία 7 Ιουνίου 2021

Τουρκία : Η χώρα που εισαγγελέας διαφθοράς, αναλαμβάνει ένας αρχινονός

Τουρκία : Η χώρα που εισαγγελέας διαφθοράς,  αναλαμβάνει ένας αρχινονός

” Έστελνα λεφτά σε βουλευτή του Ερντογάν για εγκληματικές οργανώσεις στη Γερμανία”

Με τη συνάντηση του Ερντογάν και του Αμερικανού ομολόγου του, Τζο Μπάιντεν στις 14 Ιουνίου να επίκειται, το πώς οι αρχές των ΗΠΑ θα αντιδράσουν στις βόμβες Πεκέρ, που δείχνουν ότι ανώτατα κυβερνητικά στελέχη της Τουρκίας και ίσως και ο ίδιος ο Ερντογάν εμπλέκονται στην τεράστιας κλίμακας απάτη εναντίον του αμερικανικού κράτους, προκαλεί ανησυχία στο τουρκικό στρατόπεδο.

Εφόσον, όμως οι ισχυρισμοί και οι αποκαλύψεις του Σεντάτ Πεκέρ, βγαίνουν εκτός συνόρων Τουρκίας, αρκετοί εκτιμούν ότι θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση από τις ΗΠΑ, η έκταση ης οποίας τρομάζει την τουρκική κυβέρνηση.

Ωστόσο, αυτό το αίτημα φαίνεται να εκνεύρισε περαιτέρω το αφεντικό της μαφίας που ισχυρίζεται ότι θέλει να εκδικηθεί τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που συμμετείχαν σε επιδρομές στην κατοικία του.

Στο ίδιο βίντεο, ο Πεκέρ είπε ότι έδινε χρήματα στον Κουλούνκ κάθε μήνα κατά τις εκλογικές περιόδους, και έστελνε επίσης χρήματα σε γερμανικές ενώσεις που συνδέονται με την τουρκική κυβέρνηση προκειμένου να υποστηρίξουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Τα τελευταία χρόνια, ο γερμανικός Τύπος αποκάλυψε στενούς δεσμούς μεταξύ του Κουλούνκ, ενός έμπιστου του Ερντογάν, με μια ομάδα πυγμαχίας με το όνομα Osmanen Germania (Οθωμανών Γερμανία) που συμμετείχε στο οργανωμένο έγκλημα. Η συμμορία κατηγορήθηκε για στόχευση αντιπάλων της τουρκικής κυβέρνησης, ιδίως Κούρδων που ζούσαν στη Γερμανία. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά το Frontal 21, ένα ερευνητικό πρόγραμμα ειδήσεων για τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ZDF και την εφημερίδα Stuttgarter Nachrichten, κατηγόρησαν τον Κουλούνκ ότι παρείχε στη συμμορία χρήματα για να αγοράσει όπλα και να οργανώσει διαμαρτυρίες.

Η έρευνα για την ομάδα, η οποία πιστεύεται ότι έχει 2.500 μέλη στη Γερμανία, βασίστηκε σε τηλεφωνικές συνομιλίες και παρακολούθηση.

Για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube