Weather Icon
πΓΔΜ, Σκόπια , Σκοπιανό 22 Ιουνίου 2021

Τα βρόμικα σχέδια του Ζάεφ: Πού το πάει ο Σκοπιανός

Τα βρόμικα σχέδια του Ζάεφ: Πού το πάει ο Σκοπιανός

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν  

Πήραν φόρα οι χωριάτες και μας ανέβηκαν στο σβέρκο. Αυτό ισχύει για τους Σκοπιανούς, οι οποίοι από το πολύ κανάκεμα των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν ξεφύγει και έπαθαν μικρομεγαλισμό. Νοθεύοντας την ιστορία και υφαρπάζοντας από τις ανίκανες ηγεσίες μας, τα σύμβολά μας και την ονομασία της Μακεδονίας, τα οποία δεν μπόρεσαν να διαφυλάξουν, τώρα άρχισαν από πάνω και τα κακόγουστα αστεία.

Παραβιάζουν κάθε όρο της σύμβασης που συνυπογράψαμε και όταν τους εγκαλούμε να επανέλθουν στην τάξη, εμφανίζεται ο Ζόραν Ζάεφ και μας πουλάει παραμύθι, ότι θα διορθώσει τα πράγματα κι αμέσως την επομένη ο ίδιος, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλεί τα Σκόπια σκέτο «Μακεδονία». Ούτε Μακεδονία με ολίγη, ούτε Μακεδονία παρά κάτι, ούτε Νότια, ούτε Βόρεια. Μακεδονία, νέτα σκέτα την αποκαλούν όλοι μαζί και σ’ όποιον αρέσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pontosnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube