Weather Icon
Γενικά θέματα 5 Ιουνίου 2021

Προκλητικοί οι Γερμανοί: Υπονομεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα

Προκλητικοί οι Γερμανοί: Υπονομεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα

Οι Γερμανοί συνεχίζουν να προκαλούν, να υπονομεύουν τη χώρα μας και τα εθνικά μας συμφέροντα και να στηρίζουν με κάθε τρόπο την Τουρκία.

Γράφει ο Κρικόρ Τσακιτζιάν

Για μια ακόμη φορά, διοργάνωσαν διάσκεψη για τη Λιβύη και άφησαν τη χώρα μας απ’ έξω, επικαλούμενοι μέσω του πρέσβη τους στην Ελλάδα, ανυπόστατες και αστείες δικαιολογίες.

Αρχικά ο Γερμανός πρέσβης υποστήριξε ψευδώς, ότι τη διοργάνωση είχε αναλάβει ο ΟΗΕ. Στη συνέχεια το έκανε ακόμη χειρότερο το ψέμα του, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αφού υποστήριξε ότι στη διάσκεψη παίρνουν μέρος μόνο χώρες που συμμετείχαν στις πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή με στρατιωτικές δυνάμεις.

Δεν μας είπε όμως τι δουλειά έχουν η Ολλανδία, η Τυνησία και το Μαρόκο που παίρνουν μέρος στη διάσκεψη; Μήπως κι αυτοί κατέβασαν στρατό στη Λιβύη και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Τις αποκαλύψεις για τον τραγικό ρόλο των Γερμανών και τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος της χώρας μας, αποκάλυψε το Open στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Για μια ακόμη φορά η Γερμανία δείχνει το σκοτεινό της πρόσωπο απέναντι στην Ελλάδα, υπονομεύοντας τα εθνικά μας συμφέροντα και εξακολουθεί να παίζει το παιχνίδι των Τούρκων, τους οποίους φαίνεται πως έχει αναλάβει εργολαβικά να βγάλει από τη δύσκολη θέση που έχουν βρεθεί τόσες φορές και να τους ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο παράλογες απαιτήσεις τους.

Η σχέση αυτή των Γερμανών με τους Τούρκους κρατάει από τα τέλη του 1800, μέχρι σήμερα και κάθε φορά που αναθερμαίνονταν, είχε ολέθριες επιπτώσεις για τη χώρα μας. Αυτό το βρώμικο και ύπουλο παιχνίδι των Γερμανών πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει.

Οφείλει η Ελληνική κυβέρνηση να καταγγείλει παντού τους Γερμανούς και να τους εκθέσει στην παγκόσμια κοινότητα. Δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη αυτή η πρόκληση.

ΠΗΓΗ: Pontosnews.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube