Weather Icon

Πακιστανός Αρχηγός ΓΕΣ Qamar Javed Bajwa: «Το Πακιστάν εκτιμά τους αδελφικούς δεσμούς του με το Αζερμπαϊτζάν»

Πακιστανός Αρχηγός ΓΕΣ Qamar Javed Bajwa: «Το Πακιστάν εκτιμά τους αδελφικούς δεσμούς του με το Αζερμπαϊτζάν»

Ο Αζέρος ΓΕΝ υποναύαρχος Subhan Bakirov ήταν προσκεκλημένος του Πακιστανού Αρχηγού ΓΕΣ, Qamar Javed Bajwa, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού στην περιφέρεια Rawalpindi.

Σύμφωνα με δήλωση του Διϋπηρεσιακού Τμήματος Δημοσίων σχέσεων (ISPR) – Πτέρυγα ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων των πακιστανικών Ενόπλων Δυνάμεων- συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι η άμυνα, η εκπαίδευση, η συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας μεταξύ των δύο χωρών καθώς και το επίπεδο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Πακιστανός Αρχηγός ΓΕΣ είπε ότι το Πακιστάν εκτιμά τους αδελφικούς δεσμούς του με το Αζερμπαϊτζάν και επιπλέον προσέφερε κάθε πιθανή βοήθεια και συνεργασία στους τομείς ανάπτυξης και άμυνας. Επίσης, επαίνεσε το Αζερμπαϊτζάν για τον ενδελεχή επαγγελματισμό του και την τιμή που το χαρακτηρίζει. Και οι δύο μεριές επανεπιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητά τους να δουλέψουν μαζί για την βελτίωση της συνεργασίας τους σε διάφορους τομείς της ασφάλειας και της διπλωματίας.

Ο Αζέρος επίσημος επισκέπτης εκτίμησε τη στήριξη του Πακιστάν στο Αζερμπαϊτζάν και τις ειλικρινείς του προσπάθειες για την επαναφορά της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή, δίνοντας έμφαση στις ειρηνευτικές διαδικασίες στο Αφγανιστάν.

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: https://dailytimes.com.pk/769573/pakistan-values-brotherly-ties-with-azerbaijan-gen-bajwa/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube