REAL TIME |

Weather Icon

Οι Ολλανδοί προειδοποιούν την κυβέρνησή τους για το Euro: “Μην πάτε Αζερμπαϊτζάν και κάτσετε δίπλα στον Αλίγεφ”

Οι Ολλανδοί προειδοποιούν την κυβέρνησή τους για το Euro: “Μην πάτε Αζερμπαϊτζάν και κάτσετε δίπλα στον Αλίγεφ”

Η Ολλανδία επικράτησε 3-0 της Εθνικής Ομάδας των Σκοπίων για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020, στο “Άμστερνταμ Αρένα”, στις εξέδρες του οποίου βρέθηκαν ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ. Μάλιστα προκλήθηκαν αντιδράσεις στην Ελλάδα εξαιτίας του tweet του Σκοπιανού ηγέτη, ο οποίος λίγες ημέρες αφού δεσμεύτηκε για τη διόρθωση της ονομασίας της ομάδας του στο Euro, ανήρτησε μήνυμα, στο οποίο έγραψε φαρδιά πλατιά ότι βρίσκεται στο Αμστερνταμ και υποστηρίζει την εθνική ομάδα της Μακεδονίας! Σκέτο…

Αν περάσει η Ολλανδία στον επόμενο γύρο, τότε θα κληθεί να αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν και η ολλανδική αντιπολίτευση σήμανε συναγερμό.

Ο λόγος; Οι σχέσεις ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία, οι οποίες συγκρούστηκαν το φθινόπωρο του 2020 για το Αρτσάχ (Ναγκόρνο-Καραμπάχ). Το Αζερμπαϊτζάν με τη στήριξη της Τουρκίας νίκησε υποχρεώνοντας την Αρμενία σε ταπεινωτική συνθηκολόγηση, αφού παραχώρησε το 75% των εδαφών του Αρτσάχ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube