Weather Icon
Αλβανία , Τουρκία 10 Ιουνίου 2021

Ο Ερντογάν δημιουργεί τουρκικά προτεκτοράτα στα Βαλκάνια! Στην Τουρκία ο Αλβανός ΥΠΕΣ για τα Bayraktar

Ο Ερντογάν δημιουργεί τουρκικά προτεκτοράτα στα Βαλκάνια! Στην Τουρκία ο Αλβανός ΥΠΕΣ για τα Bayraktar

Αλβανία – Τουρκία: Ο Baykar παρείχε πληροφορίες στον Αλβανό υπουργό και στην αντιπροσωπεία του σχετικά με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που αναπτύχθηκαν από την Baykar.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Baykar στην Τουρκία, η οποία κατασκευάζει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar, βρέθηκε και ο Αλβανός Υπουργός Εσωτερικών Μπλεντάρ Τσούτσι, μετά την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας της Λετονίας, Αρτίς Παμπρίκς.
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Τσούτσι συνοδευόταν από τον Γενικό Διευθυντή της Baykar, Haluk Bayraktar.

Ο Baykar παρείχε πληροφορίες στον Αλβανό υπουργό και στην αντιπροσωπεία του σχετικά με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που αναπτύχθηκαν από την Baykar.

Το himara.gr, σημειώνει, ότι οι τακτικές επισκέψεις του Ράμα και των κυβερνητικών του συνεργατών, φαίνεται πως έχουν γίνει πιο συχνές το τελευταίο διάστημα, ενώ είναι πασιφανές πως ο Ερντογάν πασχίζει να ενισχύσει την επιρροή του στα Βαλκάνια, δημιουργώντας «προτεκτοράτα» απέναντι στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube