Weather Icon

Μήνυμα Πούτιν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ! “Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εμβάθυνση της κρίσης”

Μήνυμα Πούτιν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ! “Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εμβάθυνση της κρίσης”

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν πιστεύει, ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται στην εμβάθυνση της κρίσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ούτε η Αρμενία ούτε το Αζερμπαϊτζάν, όπως μεταφέρει η ρωσική ιστοσελίδα «RIA Novosti»

«Η Ρωσία έπαιξε έναν συγκεκριμένο ρόλο στην επίλυση αυτής της πολύ σοβαρής κρίσης. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξή της, ούτε η Αρμενία ούτε το Αζερμπαϊτζάν, αφήστε ήσυχους τους κατοίκους του Ναγκόρνο Καραμπάχ», είπε ο Πούτιν την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε, ότι ζώντας «ειρηνικά» και «φιλικά» δίπλα δίπλα θα δημιουργήσουν συνθήκες βελτίωσης της ζωής του κόσμου όχι μόνο από την πλευρά της ασφάλειας, αλλά επίσης από πλευράς οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης», την οποία, όπως πρόσθεσε ,«έχει πολύ ανάγκη ο κόσμος του Καραμπάχ».

Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, πολλά προβλήματα έχουν συσσωρευτεί γύρω από το Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως η αποκατάσταση των υποδομών και η οριοθέτηση των συνόρων μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να αποκαταστήσουμε τις φυσιολογικές σχέσεις στην περιοχή», δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube