REAL TIME |

Weather Icon
Γενικά θέματα , Πακιστάν 10 Ιουνίου 2021

Μεξικανή υπήκοος υπέστη βασανιστήρια από τον Πακιστανό άνδρα της

Μεξικανή υπήκοος υπέστη βασανιστήρια από τον Πακιστανό άνδρα της

Την Τρίτη, η αστυνομία του Πακιστάν στο Καράτσι, έσωσε γυναίκα, μεξικανικής υπηκοότητας και τον ανήλικο γιο της συλλαμβάνοντας τον Πακιστανό σύζυγό της που την κακοποιούσε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της πόλης Landhi, που βρίσκεται στην ανατολική μεριά του Καράτσι, τα όργανα του νόμου εισέβαλαν σε σπίτι και έσωσαν μια Μεξικανή και τον ανήλικο γιο της.

Η αστυνομία δήλωσε πως επενέβη κατόπιν διαμαρτυρίας του μεξικανικού προξενείου. Είπαν πως η γυναίκα ονόματι Άρμα είχε παντρευτεί τον Ουσμάν, ο οποίος είναι Πακιστανός υπήκοος, το 2017.

Το θύμα που δεν μιλάει αγγλικά ή πακιστανικά (Urdu) αλλά μόνι ισπανικά, ισχυριζόταν πως είχε υποστεί βασανιστήρια από τον άντρα της και τα πεθερικά της. Ήθελε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της. Η αστυνομία κατέγραψε την κατάθεσή της με τη βοήθεια μεταφραστή.

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: thenews.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube