Weather Icon

Μετά τις αντιδράσεις η Ντόρα Μπακογιάννη ακύρωσε τη συμμετοχή της στο «Antalya Dimplomacy Forum»

Μετά τις αντιδράσεις η Ντόρα Μπακογιάννη ακύρωσε τη συμμετοχή της στο «Antalya Dimplomacy Forum»

Το όνομα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, όπως και των κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και Μαργαρίτη Σχοινά, φιγουράριζε επί μέρες στον κατάλογο των συμμετεχόντων στο «Antalya Dimplomacy Forum».

Το περίεργο είναι ότι ενώ στον ίδιο κατάλογο είναι και το όνομα του Ερσίν Τατάρ και μάλιστα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου», οι Έλληνες συμμετέχοντες δεν έβγαλαν άχνα.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ Ντόρα Μπακογιάννη  ακύρωσε  τη συμμετοχή της στο «Antalya Dimplomacy Forum», όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, αιτία στάθηκε το γεγονός ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επέλεξε να προσκαλέσει στο φόρουμ τον ηγέτη των τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ «με τον ανυπόστατο τίτλο «Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube