Weather Icon

Μάζης: Ο Ερντογάν αντιμετωπίζει τις αντιφάσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάζης: Ο Ερντογάν αντιμετωπίζει τις αντιφάσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάζης: Το τετ α τετ Μπάιντεν – Πούτιν! Οι δύο υπερδυνάμεις αρχίζουν και σκέφτονται λογικά. Δυσαρέσκεια Μόσχας σχετικά με την ανάθεση που θρυλείται ότι θα αναλάβει η Τουρκία για το αεροδρόμιο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν. Η Ρωσία δεν το δέχεται αυτό.

Από εδώ βγαίνει ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα. Η τακτική φιλία ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία αρχίζει να εκπνέει. Το δεύτερο ενδιαφέρον στοιχείο είναι το δισέλιδο που κυκλοφόρησε ο Μακρόν, ότι ο κ. Ερντογάν, αρχίζοντας από τον Ιούλιο μέχρι τον Ιανουάριο, να έχει αποσύρει όλες τις δυνάμεις του από ξένα εδάφη, είτε αυτοί είναι τζιχαντιστές, είτε η SADAT.

Ο Ερντογάν αρχίζει και έρχεται αντιμέτωπος με τις αντιφάσεις της πολιτικής. Η ελληνική πλευρά για να αντιμετωπίσει αυτά τα ρήγματα θα πρέπει να ακολουθήσει άλλη πολιτική και όχι αυτή που ακολουθεί.

Ο καθηγητής γεωπολιτικής, Ιωάννης Μάζης καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” 17-06-2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube