Weather Icon

Καλλιεργούν φόβο και ανασφάλεια στους Αρμενίους του Αρτσάχ! Αζέροι και Τούρκοι τηλεφωνούν σε κατοίκους και προσφέρονται να αγοράσουν τις περιουσίες τους

Καλλιεργούν φόβο και ανασφάλεια στους Αρμενίους του Αρτσάχ! Αζέροι και Τούρκοι τηλεφωνούν σε κατοίκους και προσφέρονται να αγοράσουν τις περιουσίες τους

Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας του Αρτσάχ επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της, ότι οι Αρμένιοι πολίτες της Δημοκρατίας του Αρτσάχ θα δεχτούν κλήσεις από πολίτες του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας, οι οποίοι προσφέρονται να αγοράσουν τις περιουσίες τους, με απειλές να χάσουν την πατρίδα τους.

«Τις τελευταίες ημέρες καταχωρήθηκαν στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας του Αζερμπαϊτζάν τηλεφωνικές κλήσεις που απευθύνονται στους πολίτες της Δημοκρατίας Artsakh από τους πολίτες του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας.

Για μία ακόμα φορά, σας προτείνουμε να αποφεύγετε να απαντήσετε σε τέτοιες ύποπτες τηλεφωνικές κλήσεις και να απευθυνθείτε αμέσως στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας του Αρτσάχ.

Ταυτόχρονα σας προτρέπουμε να αποφεύγετε αντιεθνικές πρακτικές, να μη συζητείτε τέτοια νέα σε ανοικτές πλατφόρμες, ο σκοπός των οποίων είναι η δημιουργία του αισθήματος του φόβου και της ανασφάλειας για το μέλλον στον πληθυσμό του Αρτσάχ», ανέφερε η ανακοίνωση.

Την πληροφορία, ότι κάτοικοι του Αρτσάχ δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις από Αζέρους και Τούρκους που τους προσφέρουν να αγοράσουν τις περιουσίες τους, έδωσε στη δημοσιότητα ο Τιγράν Αμπραχαμιάν, πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου του Αρτσάχ, Μπάκο Σαχακιάν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube