Weather Icon

Jerusalem Post: Γιατί η Άγκυρα έχει ασυλία να επιτίθεται σε άλλες χώρες;

Jerusalem Post: Γιατί η Άγκυρα έχει ασυλία να επιτίθεται σε άλλες χώρες;

Η πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Linda Thomas-Greenfield, εξέφρασε την ανησυχία της για την αεροπορική επιδρομή της Τουρκίας σε έναν καταυλισμό προσφύγων στο Ιράκ, όπως μεταφέρει ο αρθρογράφος της Jerusalem Post, Seth Frantzman.

Πρόκειται για την τελευταία τουρκική επίθεση, που φημολογείται ότι χρησιμοποίησε ένα ένοπλο drone, βαθιά μέσα στο Ιράκ, αφήνοντας τους πολίτες φοβισμένους και εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το γιατί η Τουρκία έχει ασυλία να επιτεθεί σε άλλες χώρες και μη στρατιωτικές περιοχές, όπως σημειώνει ο Ισραηλινός αρθρογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κουρδικό πρακτορείο Rudaw, η επίθεση διενεργήθηκε από τουρκικό drone, ενώ χτυπήθηκε μια παιδική χαρά η οποία βρισκόταν κοντά σε σχολείο του προσφυγικού καταυλισμού Makhmur. Ο καταυλισμός που τελεί υπό την υποστήριξη του ΟΗΕ, είχε δημιουργηθεί από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 για να στεγάσει Κούρδους πρόσφυγες προερχόμενους από την Τουρκία.

για τη συνέχεια Capital

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube