Weather Icon
Τουρκία 16 Ιουνίου 2021

Η Τουρκική αστυνομία έχει διεξάγει περισσότερες από 30 επιχειρήσεις για να συλλάβει τον Peker

Η Τουρκική αστυνομία έχει διεξάγει περισσότερες από 30 επιχειρήσεις για να συλλάβει τον Peker

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε την Τετάρτη 25 άτομα σε μια επιδρομή σε πολλές επαρχίες εναντίον μιας ομάδας οργανωμένου εγκλήματος, στην οποία φέρεται ότι ηγείται ο Sedat Peker, του οποίου τα βίντεο που κατηγορούν τους κυβερνητικούς αξιωματούχους για διαφθορά.

Η αστυνομία βρήκε όπλα χωρίς άδεια, σφαίρες, ναρκωτικά και χρήματα κατά τη διάρκεια της επιδρομής που επικεντρώθηκε στη δυτική επαρχία Afyon, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος του T24. Δύο από τους υπόπτους που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επιδρομών συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι προκάλεσαν σωματική βλάβη, σεξουαλική επίθεση, λεηλασίες, απειλές και εκβιασμούς, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Δεκαοκτώ από αυτούς που κρατήθηκαν αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι σε δικαστικό έλεγχο, ανέφερε το δίκτυο. Η αστυνομική επιχείρηση στοχεύει μια εγκληματική οργάνωση, η οποία φέρεται να διευθύνεται από το 49χρονο Peker, ο οποίος ήταν γνωστός ως ισχυρός υποστηρικτής του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Peker, ο οποίος ήταν προφανώς φυλακισμένος για απάτη και διοίκηση εγκληματικής ομάδας, έγινε πρωτοσέλιδος από τις αρχές Μαΐου, όταν ξεκίνησε μια σειρά βίντεο στο YouTube που κατηγορούσαν τους παλιούς και τους παρόντες ανώτερους αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης για εγκλήματα που περιελάμβαναν βασανισμό, βιασμό, διαφθορά και διακίνηση ναρκωτικών. 

ahvalnews.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube