REAL TIME |

Weather Icon
Ορθοδοξία 21 Ιουνίου 2021

Εθνική Κρίση και Παγκοσμιοποίηση

Εθνική Κρίση και Παγκοσμιοποίηση

Πώς θα νικήσουμε την παγκοσμιοποίηση

Παπαδόπουλος Θεόφιλος, Δάσκαλος

Η παγκόσμια ανθρωπότητα βρίσκεται προ των θυρών μίας καταστροφικής ομογενοποίησης των πάντων, πολιτικής, θρησκευτικής, ιδεολογικής, οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής, εκπαιδευτικής, γλωσσικής, ψυχολογικής, προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες διεθνείς συνθήκες για την εγκαθίδρυση μίας, δήθεν δημοκρατικής, αλλά στην ουσία της δικτατορικής και νεοφεουδαρχικής, παγκόσμιας κυβέρνησης.

Στην κατεύθυνση αυτή λειτουργούν οι παγκόσμιοι πόλεμοι και η παρούσα απροκάλυπτη διάλυση και κατάργηση των εθνικών αυτονομιών, των εθνικών συνόρων, των εθνικών δημοκρατιών, των εθνικών κρατών, των εθνικών πολιτισμών, των εθνικών γλωσσών, των εθνικών οικονομιών, αλλά και η υποταγή των πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών ομάδων στην παγκόσμια και ισχυρή ελίτ του διεθνούς οικονομικό-τραπεζικό-χρηματιστηριακού συστήματος.

Για τον λόγο αυτό η πολιτική, πολιτιστική, πνευματική και ψυχολογική αντίσταση στην επιχειρούμενη παγκοσμιοποίηση όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια αλλά άμεση και καθημερινή ανάγκη επιβίωσης της Εθνικής αλλά και της παγκόσμιας δημοκρατίας, της παγκόσμιας ελευθερίας και της παγκόσμιας ανθρωπιάς.

Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει άμεσα:

  • Να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας προκειμένου να υπάρξει και να λειτουργήσει η πραγματική πολιτική “ΑΓΟΡΑ” της πόλης, μια αληθινή δημοκρατία των άριστων, επιλεγμένων από όλο τον ελληνικό λαό της Ελλάδας και της Ομογένειας.
  • Να συναντηθούμε οι Έλληνες της Ελλάδας και της Ομογένειας σε ένα κοινό όραμα συνεργασίας και αναγέννησης της πατρίδας μας, προς όφελος δικό μας αλλά και όλης της ανθρωπότητας.
  • Να λειτουργήσει αφυπνιστικά ο διαχρονικός Ελληνικός πολιτισμός και η διαχρονική εθνική ταυτότητα ως βάση αληθινής παγκοσμιοποίησης και δημιουργικής συνάντησης ανθρώπων, λαών και πολιτισμών.
  • Να επανιδρυθεί η Ελληνική πολιτεία και η Ελληνική πολιτική λειτουργία ως ιερό λειτούργημα ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινό καλό.
  • Να διασωθεί η Ελληνική δημογραφία, η Ελληνική Δημοκρατία, Γεωγραφία, Οικονομία-Επιχειρηματικότητα, αλλά πρωτίστως η Ελληνική διαχρονική Ταυτότητα, από τον Όμηρο μέχρι σήμερα.
  • Να λειτουργήσει η Ελληνική Ιστορία και η Ελλάδα ως αληθινή Δημοκρατία, Εθνική Αυτονομία και Ελευθερία, ως ατομική, κοινωνική και πολιτική αρετή, ανιδιοτέλειας, παιδείας, ανθρωπιάς και φιλότιμου.
  • Να καταστεί η Ελλάδα Παγκόσμιο Σχολείο και Κέντρο Πολιτισμού, Παιδείας, Επιστήμης, Γνώσης και Ανθρωπιάς.
  • Να αναπτυχθούν διεθνείς συνεργασίες πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, οικονομικές, και άλλες.
  • Να αναπτυχθεί και να αξιοποιηθεί δημοκρατικά ο Εθνικός φυσικός πλούτος, υλικός και πνευματικός, χάρη όλων των Ελλήνων αλλά και όλων των ανθρώπων.
  • Να συναντηθούν ειρηνικά και να συνεργαστούν δημιουργικά οι ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων και της Ανατολής.
  • Να αποκεντρωθεί η πολιτική λειτουργία σε όλη την ελληνική περιφέρεια μέσω τοπικών λαϊκών Βουλών και αξιοποίησης όλου του ελληνικού και ανθρώπινου δυναμικού.
  • Και, τέλος, να αναπτυχθεί ο θεσμός της ανοικτής πολιτικής παιδείας-εκπαίδευσης και υπευθυνότητας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία.

Για να εξοντωθεί το τέρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν χρειάζεται μόνο ανδρεία, χρειάζεται και πονηριά.

Εδώ που φτάσαμε δε γίνεται αλλιώς. Εδώ χρειάζεται ένας Οδυσσέας, να ορμήσει στα δώματα και ν’ ανοίξει τα κεφάλια των μνηστήρων που με την κραιπάλη τους, ξένοι αυτοί, ασωτεύουν το βιος του λαού.

Και να μη φοβηθεί πως αυτό είναι φόνος. Ούτε σταγόνα αίμα θα χυθεί. Καθότι τα κεφάλια δεν έχουν εγκέφαλο. Απλώς θα εξαερωθεί το κενό που υπάρχει μέσα στα κρανία τους!

Πηγή: Ρωμαίικο

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube