Weather Icon

Ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο του φιλοκουρδικού κόμματος στη Σμύρνη και σκότωσε μια γυναίκα υπάλληλο

Ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο του φιλοκουρδικού κόμματος στη Σμύρνη και σκότωσε μια γυναίκα υπάλληλο

Το κτίριο του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) στην Σμύρνη, δέχθηκε επίθεση από έναν ένοπλο άνδρα, ο οποίος σκότωσε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ο άνδρας εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ τρεις φορές, έπειτα έσπασε τα παράθυρα και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο κτίριο. Καθώς ο εισβολέας τέθηκε υπό κράτηση, μία γυναίκα έχασε τη ζωή της. Αξιωματούχοι του κόμματος ανακοίνωσαν ότι η γυναίκα που πέθανε είχε αρχικώς απαχθεί ως όμηρος από τον εισβολέα.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του HDP, Saruhan Oluç, επιβεβαίωσε το περιστατικό και δήλωσε ότι το όνομα του θύματος και μέλους του κόμματος ήταν, Deniz Poyraz. Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της κατά την επίθεση, ήταν μέρος της ομάδας των εθελοντών που έκαναν καθαρισμό στα γραφεία του κόμματος, ενώ είχε αναλάβει και μαγειρικά καθήκοντα στο κτίριο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube