Weather Icon

Δώδεκα Τούρκοι στρατιώτες και δύο μισθοφόροι σκοτώθηκαν στο Αφρίν

Δώδεκα Τούρκοι στρατιώτες και δύο μισθοφόροι σκοτώθηκαν στο Αφρίν

Οι δυνάμεις απελευθέρωσης του Αφρίν ανακοίνωσαν ότι τουλάχιστον 12 Τούρκοι στρατιώτες και 2 μισθοφόροι σκοτώθηκαν στις ενέργειες που πραγματοποίησαν τις πρώτες τρεις ημέρες του Ιουνίου.

Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Αφρίν (HRE) πραγματοποίησαν δήλωση με την οποία ανακοινώνουν τις λεπτομέρειες των τελευταίων ενεργειών τους κατά του τουρκικού κατοχικού στρατού και των συμμαχικών μισθοφορικών ομάδων στις περιοχές του Αφρίν, Mare και Azaz, που κατέλαβαν κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Η δήλωση ανέφερε, «Οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν αποτελεσματικές ενέργειες κατά την περίοδο 1-3 Ιουνίου, στοχεύοντας τους τούρκους εισβολείς στρατιώτες και μισθοφόρους που έχουν διαπράξει απάνθρωπα εγκλήματα εναντίον του λαού στο Αφρίν. Αλλάζουν τη δημογραφία της περιοχής και ασκούν αφόρητη πίεση στους ανθρώπους μας».

Διαβάστε τη συνέχεια στο kurdishvoice.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube