REAL TIME |

Weather Icon
Newsroom 18 Ιουνίου 2021

DIOR: Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Φίλιππος Βρυώνης έκλεψαν την παράσταση

DIOR: Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Φίλιππος Βρυώνης έκλεψαν την παράσταση


Λαμπρό πραγματικά ήταν το σόου του Οίκου Dior, για την επίσημη παρουσίαση της Cruise 2022. Εχθρός του λαμπρού όμως είναι το λαμπρότερο. Ή κατά άλλους, το υπέρλαμπρο.
Αυτός ακριβώς ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στις δύο παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση και τις λάμψεις των φλας κατά την προσέλευση τους στο Καλλιμάρμαρο.

Πρώτη φυσικά, η πρώτη κυρία της χώρας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ρόλο μοντέλου!

Ως άλλη «κυρία επί των τιμών» – ταιριάζουν άλλωστε – η κυρία Μενδώνη επιθεωρεί την ενδυματολογική εμφάνιση της κυρίας Σακελλαροπούλου

Η κ. Σακελλαροπούλου επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία γνωστού Έλληνα σχεδιαστή η οποία ετοιμάστηκε ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση. Πρόκειται για ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε, που συμβοζίζει το Αιγαίο, φτιαγμένο από μεταξωτό crepe cady με ασύμμετρη απλικέ δαντέλα σαντιγύ που συμπληρώνεται με απλικέ λουλούδια από κεντημένη μεταξωτή οργάντζα Σουφλίου, με τεχνίτες από το οποίο συνεργάστηκε και ο Dior για την δημιουργία της  νέας του συλλογής «Cruise 2022».

Μία επιβλητική εμφάνιση που άφησε άφωνά ακόμα και τα μοντέλα του κορυφαίου οίκου μόδας.

Εντυπωσιακός και ο Φίλιππος Βρυώνης

Η εμφάνιση του Φίλιππου Βρυώνη έκλεψε τις εντυπώσεις

Οι αντρικές παρουσίες δεν ήταν λίγες. Αυτή όμως που πραγματικά ξεχώρισε, ήταν η λιτή  πολυτέλεια του ισχυρού άνδρα των media, καναλάρχη, Φιλίππου Βρυώνη. Με casual αέρινο, ολομέταξο πουκάμισο αγνώστου σχεδιαστή στα σύγχρονα χρώματα της Ακροπόλεως και συγκεκριμένα του επιβλητικού διαδρόμου από ενισχυμένο σκυρόδεμα, πρόσφατο έργο της κυβέρνησης. Με επιμελώς ατιμέλητες στάμπες στο χρώμα του ελαιολάδου να δίνουν στίγμα και χρώμα σε αυτή την σχεδιαστική πανδαισία.

Αισθητή η απουσία του Μένιου Φουρθιώτη

Από το σκηνικό δυστυχώς έλειπε ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, λόγω της προφυλάκισης του. Η παρουσία του έγινε αισθητή, και στέρησε από αυτό το καλαίσθητο θέαμα, την τελειότητα. Σακελλαροπούλου Βρυώνης και Φουρθιώτης, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μία οπτική πανδαισία, αντάξια της όλης εκδήλωσης. Ίσως του χρόνου…

NewsBreak
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube