Weather Icon
Περιβάλλον 4 Ιουνίου 2021

Διέσωσαν μικρό λυκάκι στις Σέρρες! (ΦΩΤΟ)

Διέσωσαν μικρό λυκάκι στις Σέρρες! (ΦΩΤΟ)

Σε μία ιδιαίτερη διάσωση προχώρησε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ! Ο σύλλογος βρήκε ένα μωρό λύκο και δημοσίευσε τη φωτογραφία του στο Facebook.

«Γεμάτη διασώσεις από την άγρια ζωή είναι και η εβδομάδα που διανύουμε! Εκτός λοιπόν από τις τραυματισμένες χελώνες, τα μωρά πελαργάκια, το νεαρό γεράκι, χθες είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας ένα πανέμορφο μωρό τσακάλι (ή λυκάκι) το οποίο κάποιοι συμπολίτες μας βρήκαν στο χωριό της ευρύτερης περιοχής του δήμου μας και το μετέφεραν στην Πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών! Η μικρούλα τσακαλίνα, η οποία δεν ξέρουμε κάτω από ποιές συνθήκες περιήλθε στα χέρια των ανθρώπων ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας, έφαγε και ήπιε κανονικά και είναι πραγματικά αξιολάτρευτη!

Ήδη οι εθελοντές κ τα μέλη της οργάνωσης Vets in Action την έχουν φροντίσει και την έχουν αποπαρασιτώσει ενώ περιμένουμε τους ειδικούς από τον Αρκτούρο που θα έρθουν να την παραλάβουν για να μην ταλαιπωρηθεί! Τα νεότερα σε επόμενη δημοσίευσή μας, προς το παρόν απολαύστε μαζί.μας αυτή την υπέροχη μικρούλα της άγριας φύσης!», αναφέρει η ανάρτηση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ.

Δείτε το λυκάκι:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube