REAL TIME |

Weather Icon

Τουρκοναζί στη Θράκη – Αντισημιτικό παραλήρημα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ

Τουρκοναζί στη Θράκη – Αντισημιτικό παραλήρημα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ

Σε ένα ακόμα απίστευτο αντισημιτικό παραλήρημα επιδόθηκε ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο οποίος ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Ραμαζάν Μπαϊράμ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία όπου απεικονίζεται καβαλάρης με σημαία της ισλαμικής Τζιχάντ μπροστά στην Ιερουσαλήμ.

Παραλλαγές της συγκεκριμένης σημαίας χρησιμοποιούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα και όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν ομαδικές αναφορές χρηστών του Facebook με αποτέλεσμα η ανάρτηση να αποσυρθεί. 

Αυτή πάντως δεν είναι και η πρώτη φορά που ο ψευδομουφτής Ξάνθης επιδεικνύει αντισημιτικό μένος.

Τον Αύγουστο του 2014, σε ομιλία του στο χωριό Γλαύκη, είχε επιδοθεί σε ένα απίστευτο φασιστικό παραλήρημα εξυμνώντας τότε τον Ναζισμό και τον Χίτλερ, ο οποίος σύμφωνα με τον Μετέ «δικαιώθηκε που έκανε σαπούνια τους Εβραίους»!

Τις δηλώσεις του εκείνες είχε καταδικάσει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ενώ μνεία σε αυτές γινόταν και στην ετήσια έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του State Department.

Ο Αχμέτ Μετέ αν και ζήτησε συγγνώμη, κατόπιν εορτής και μετά τη δημόσια κατακραυγή, εν τούτοις δεν γλίτωσε την «καμπάνα» καθώς καταδικάστηκε αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη σε 8 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή για το αδίκημα της διέγερσης σε αμοιβαία διχόνοια.

Δείτε παρακάτω το νέο αντισημιτικό παραλήρημα του ψευδομουφτή Ξάνθης:

Πηγή: Η Φωνή της Ροδόπης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube