Weather Icon

Τουρκικό κράτος – δολοφόνος με πληρωμένους εκτελεστές καθάρματα του υποκόσμου

Τουρκικό κράτος – δολοφόνος με πληρωμένους εκτελεστές καθάρματα του υποκόσμου

Θεόφιλος Γεωργιάδης 1994 – Κουτλού Ανταλί 1996 – Σουσουρλούκ 1996

Λάζαρος Μαύρος

Κατ’εντολήν των Μυστικών Υπηρεσιών (ΜΙΤ) του τουρκικού κράτους, πληρωμένα καθάρματα του υποκόσμου των ναρκωτικών στην Κύπρο, δολοφόνησαν την Κυριακή βράδυ 20η Μαρτίου 1994 έξω από το σπίτι του στην οδό Θουκυδίδου της Αγλαντζιάς τον εκπρόσωπο της Κυπριακής Επιτροπής Αλληλεγγύης στο Κουρδιστάν, αγωνιστή της ελευθερίας των λαών Θεόφιλο Γεωργιάδη.
Ο μηχανισμός των σχέσεων του τουρκικού κράτους, των κρατικών και κυβερνητικών του αξιωματούχων και των μυστικών του υπηρεσιών, με τους Γκρίζους Λύκους του υποκόσμου των ναρκωτικών, από τον οποίο επιστρατεύει δολοφόνους για τις πιο βρώμικες επιχειρήσεις εντός και εκτός Τουρκίας, αποκαλύφθηκε με το περιβόητο «Σκάνδαλο Σουσουρλούκ 1996» στην Τουρκία, εξ αιτίας μίας τυχαίας θανατηφόρας τροχαίας σύγκρουσης 3 Νοεμβρίου 1996 μιας θωρακισμένης Μερσεντές στην περιοχή Σουσουρλούκ, με επιβαίνοντες επιφανείς Τούρκους αξιωματούχους και καταζητούμενους Τούρκους δολοφόνους (διατεταγμένων από το κράτος «ειδικών επιχειρήσεων») του υποκόσμου των Γκρίζων Λύκων.
Του ίδιου μηχανισμού  έργο υπήρξε και η δολοφονία 6η Ιουλίου 1996 στην τουρκοκρατούμενη πλευρά της Λευκωσίας του αντιντενκτασικού δημοσιογράφου Κουτλου Ανταλί. Το «ασυγχώρητο έγκλημα» και η «προδοσία» του οποίου υπήρξαν οι τεκμηριωμένες με τουρκικά έγγραφα αποκαλύψεις του για τον συστηματικό, διατεταγμένο και υλοποιούμενο παράνομο τουρκικό εποικισμό των σκλαβωμένων περιοχών της Κύπρου.
Τώρα νέο «αστέρι» του τουρκικού υποκόσμου, συνεργάτης των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών, ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Μπέκερ, από το Ντουμπάι όπου διαφεύγει, με τον σάλο των διαδοχικών διαδικτυακών αποκαλύψεων του εναντίον των πρώην εντολέων του, προστατών του, κρατικών αξιωματούχων και υπουργών του Ερντογάν, σε επιχειρήσεις ναρκωτικών, δολοφονιών κοκ, επιβεβαιώνει την επανάληψη της συνεχιζόμενης δράσης του ίδιου ακριβώς μηχανισμού του Κράτους – Δολοφόνου.
– Επιβεβαιώνοντας, επίσης, τη διαχρονική διάρκεια και επίμονη συνέχεια όλων όσων, με εξαντλητικές ιστορικές λεπτομέρειες και παράθεση ντοκουμέντων και γεγονότων είχε αναδείξει στο πολύ σπουδαίο και ογκώδες βιβλίο του από το 1998 ο αείμνηστος δημοσιογράφος και συγγραφέας Μάνος Ηλιάδης: “Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και η ΜΙΤ”.
Σημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube