Weather Icon

Συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων, Τούρκων και Κούρδων στη Στουτγκάρδη

Συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων, Τούρκων και Κούρδων στη Στουτγκάρδη

Στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια μιας φιλο-παλαιστινιακής διαδήλωσης, υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων, Τούρκων και Κούρδων, όπως ανέφερε η DW.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι διαδηλώσεις συνοδεύτηκαν από ταραχές. Στο Βερολίνο, οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στην αστυνομία.

Στο Μάνχαϊμ, οι διαδηλωτές έκαψαν μια ισραηλινή σημαία. Ο υποκινητής τέθηκε υπό κράτηση για κατηγορίες προπαγάνδας μίσους. Η αστυνομία κατάφερε να αποτρέψει το κάψιμο μιας άλλης ισραηλινής σημαίας.

Στη Στουτγκάρδη, κατά τη διάρκεια μιας φιλο-παλαιστινιακής διαδήλωσης, υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων, Τούρκων και Κούρδων. Αφού η αστυνομία διέλυσε το διαδήλωση, ομάδες ανθρώπων άρχισαν να διοργανώνουν αυθόρμητες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube