Weather Icon

Σε αποκλεισμό περιοχές Syunik και Gegharkunik της Αρμενίας! Απαγόρευση εισόδου από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Σε αποκλεισμό περιοχές Syunik και Gegharkunik της Αρμενίας! Απαγόρευση εισόδου από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Στις 20 Μαΐου, το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας προέτρεψε τους πολίτες του να μην ταξιδέψουν στις παραμεθόριες περιοχές Syunik και Gegharkunik για λόγους ασφαλείας, όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αρμενίας είναι σε υπηρεσία μάχης όλο το 24ωρο.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες άτομα, διάφοροι αξιωματούχοι και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης προσπάθησαν να εισέλθουν στις παραμεθόριες περιοχές Syunik και Gegharkunik, προς την κατεύθυνση προς την οποία πραγματοποιήθηκαν οι προκλήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, ελλείψει ειρηνικής λύσης στην κατάσταση, οι Αρμενικές Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν το δικαίωμα να επιλύσουν το ζήτημα με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της βίας. Σε αυτήν την περίπτωση, η παρουσία πολιτών μπορεί να εμποδίσει τις αρμενικές μονάδες να εκπληρώσουν πλήρως τα καθήκοντά τους.

Οι Αρμενικές αστυνομικές και στρατιωτικές αστυνομικές δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες στο Syunik και Gegharkunik έχουν λάβει εντολή να αποκλείσουν την είσοδο πολιτών στις προαναφερθείσες περιοχές.
Σας παροτρύνουμε να προσεγγίσετε αυτούς τους περιορισμούς με κατανόηση και όχι να προκαλέσετε περιττά προβλήματα για τις ένοπλες δυνάμεις.

ΠΗΓΗ: armenologio

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube